Večer plný mazlení
Ano někde vystavit, ale tenhle je celkem běžný, cena nějaká stovka.
Jo kdyby byl po elektrikářích, to by bylo výrazně lepší

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ahoj kamarádi
úlovek tohoto týdne, klobouky DAK, až na jednu nesehnatelnou variantu co je známá jen z knihy, jsou kompletní
No a HJ je stav mint včetně čepele a nápisu, pravděpodobně nikdy nevydaný kus mládeži 
EDit: no zapomněl jsem, chybí bohužel dvě, takže s DAK nekončím
úlovek tohoto týdne, klobouky DAK, až na jednu nesehnatelnou variantu co je známá jen z knihy, jsou kompletní

EDit: no zapomněl jsem, chybí bohužel dvě, takže s DAK nekončím

Naposledy upravil(a) Charon dne 11. 4. 2025, 3:45, celkem upraveno 1 x.
No navnadil mě teda Dawe s tim jeho 450NE... musim jet na střelnici
Takže se pochlubim poslednim přírůstkem, číza 27 výroba pro germány, nějak se zachovala komplet na číslech, s oběma sčíslovanýma zásobníky i s číslovaným futrálem a navíc ve stavu velmi dobrém

Takže se pochlubim poslednim přírůstkem, číza 27 výroba pro germány, nějak se zachovala komplet na číslech, s oběma sčíslovanýma zásobníky i s číslovaným futrálem a navíc ve stavu velmi dobrém

Zde není o ničem pochyb, ale navážu tím na podobné téma. Pan pohádka z firmy ezbrane... OK příběhy dnes letí, ale všechno má svoje hranice zdravého rozumu. Na eshopu PPK s poznámkou SS. Ptám se cápka .."jak jste na to přišel, žádná slepička nic. Odpověd .. "je to přeci nejspíš správný válečný ročník 38-45 .. " co k tomu dodat 

No jo, elektrikáři jsou v kurzuelbarto píše: ↑15. 7. 2025, 8:34 Zde není o ničem pochyb, ale navážu tím na podobné téma. Pan pohádka z firmy ezbrane... OK příběhy dnes letí, ale všechno má svoje hranice zdravého rozumu. Na eshopu PPK s poznámkou SS. Ptám se cápka .."jak jste na to přišel, žádná slepička nic. Odpověd .. "je to přeci nejspíš správný válečný ročník 38-45 .. " co k tomu dodat![]()