Hezký den,
ví někdo jak funguje toto spojení? Mám legální Fusion360, bohužel od CAD studia, kteří mně okradli o 900 kreditů, ale co nadělám, že. Teď čtu že HSM Works mám v ceně. Tak jsem to nainstaloval ale nic se neděje. Aplikace sama nejde spustit, takže předpokládám, že je součástí Fusion360. Jak a kde to ale poznám? Nic se nezměnilo, vše je stejné. Takže to asi nemám správně nastaveno.
Nebo jsem to nepochopil a to, že mám vůbec nějaký CAM ve Fusion je to HSM Works??? Pokud ano, měl bych mít podle informací z webu 3+2 a 5ti ose obrábění. Jenže to si nárokuje rozšíření od Fusion za 11 tokenů na den. Jak to má fungovat?
Prosím o radu. Děkuji a fajn den.
Fusin360 + HSMWorks !
Spolu s pronájmem Fusion si může uživatel instalovat i HSMWorks, což je doplněk pro SolidWorks.
Pokud tedy nemáte k dispozici licenci SolidWorksu, tak HSMWorks nevyužijete.
A ano, tento HSMWorks obsahuje i 5 osé obrábění. U Fusion je potřeba si rozšířit 5 osé za kredity.
A ano, tento HSMWorks obsahuje i 5 osé obrábění. U Fusion je potřeba si rozšířit 5 osé za kredity.
-
Zdravím, chápu to tedy správně že pokud si pronajmu Fusion, je jeho součásti instalace CAM HSMWorks ?. A dále získám samostatný HSMWorks který je možný instalovat ? do SolidWorks ?1CAK píše: ↑19. 10. 2022, 7:36 Spolu s pronájmem Fusion si může uživatel instalovat i HSMWorks, což je doplněk pro SolidWorks.
Teď jsem poptával SolidCAM , ale je to pro mě drahé. Měl jsem nějakou cenovou představu , ale předčilo to mé představy.
Děkuji za případné vysvětlení Milan
-
Jo...jo. Tak nejak. Zakoupili jsme rocni pronajem do firmy a mame zaroven Fusion 360 a HSMWorks pod Solidworks. Licence je mozne nainstalovat az na 3 stroje , ale v realnem case mozno pouzivat jen na jednom PC.Telemaster píše: ↑23. 6. 2025, 8:07
Zdravím, chápu to tedy správně že pokud si pronajmu Fusion, je jeho součásti instalace CAM HSMWorks ?. A dále získám samostatný HSMWorks který je možný instalovat ? do SolidWorks ?
Teď jsem poptával SolidCAM , ale je to pro mě drahé. Měl jsem nějakou cenovou představu , ale předčilo to mé představy.
Děkuji za případné vysvětlení Milan
U Solidworksu je potreba v nastrojich zapnout fajfkou doplnkovy modul HSMWork.
Pro konzultace doporucuji
1C pro Ing.Cuc - ten mne naucil nejvice(podle mne nejvice zna moznosti HSMWorksu), pripadne Adam Kunzo akunzo@1cpro.cz / +420 727957414 , 1C Pro s.r.o. / www.1cpro.cz
Druhou firmu doporucuji
ADEON CZ s.r.o. Jiří Doležel E-mail: jiri.dolezel@adeon.cz
Internet: www.adeon.cz
Na tretim miste ARKANCE
- bude CADForum na zamku Valec
Pripadne napis co potrebujes a pokud budu vedet odpovim.
Ve firme mame zakoupen EDGECAM, NX, SolidCAM a FUSION 360 (HSMWORKS)
Fusion je za prijatelny peniz a zatim jsem udelal v HSMWorksu vse od forem na plast a sklo (3X az 5X) az po snek do mlynu (4X).
-
Ahoj,
děkuji Ti za podrobné vysvětlení. Hezký den Milan .
děkuji Ti za podrobné vysvětlení. Hezký den Milan .