Krásný den přeji.
Zjistil jsem, že závitořez (Hagen a Goebel soest hg 16) který jsem si kdysi pořídil není pro mě vůbec vhodný. Rád bych jej používal aspoň jako vrtačku ať se tu na něj jen nepráší. Z toho důvodu bych rád prodal motor s brzdou (na vrtačku nevhodný, jak zastavuje na fleku povoluje sklíčidlo) plus veškerou elektroniku a čidla.
Cena je 5000kč (500 z toho na provoz fóra). Snad je cena ok.
Ondřej
Edit: Ideální osobní odběr a demontáž, nerad bych něco zeslonil.
Motor s brzdou + programovatelný kontroler
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Přemýšlel jsem i o tom, protože je mně ho líto. Ale nemůžu ho prodat jen z lítosti a koupit místo toho nějaký vyběhaný stroj. Ten závitořez je pěkně bytelný v pěkném stavu. Musel bych ho prodat třeba za 20tisíc a to nevidím moc reálně. (mám k němu jen jeden vodící šroub na stoupání 1mm) Tak sem si říkal, že raději prodám to elektro, což by někomu mohlo udělat radost a já budu mít radost z vrtačky.
MN80, N1, BF20, Strigon MP200M,FH2A, Horný SV13