FN32:
Zdárek Sokolíci. Trošku ladím FNku. Rád bych vyměnil olejoznaky, nemáte někdo rozměry všech. Samozřejmě je můžu vyndat a poměřit, ovšem bude potopa. Díky. Manuály na netu netu jsou spíš hra stínů, přesto jsem to tam nenašel.
-
Ahoj,
rozmery síce nemám, ale ak olejoznaky niesú príliš doškriabané, ak ich po vybratí umyješ trebárs v Mafrasole, tá usadenina zvnútra čo spôsobuje nepriehľadnosť zmizne a budú ako nové. Miesto gumového tesnenia ktoré po čase začne prepúšťať som ich lízol tesniacim silikónom.
rozmery síce nemám, ale ak olejoznaky niesú príliš doškriabané, ak ich po vybratí umyješ trebárs v Mafrasole, tá usadenina zvnútra čo spôsobuje nepriehľadnosť zmizne a budú ako nové. Miesto gumového tesnenia ktoré po čase začne prepúšťať som ich lízol tesniacim silikónom.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
No jestli si pamatuju správně z 20tky tak tam byly M24x1.0 prumeru 30mm. Každopádně jestli tam máš kovové se klíčkem tak bych je jen vyndal, rozebral a vyčistil od keflu a budou jak nové. Stejně se vypouštění oleje z převodovek (žádná potopa) a vyndání olejoznaků nevyhneš pokud je chceš měnit.
Jen ukázka před a po čištění u mne.
Jen ukázka před a po čištění u mne.