koncove spinace
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ahojda, tusi nekdo kde se daji koupit nejlevneji induktivni proximity senzory?
vsude kde jsem zatim poptal cena po 1500 bez DPH nejde a prijde mi jako nesmyslne vysoka (prece nedam 6000 za to ze si muzu precizne zreferovat masinu)
vsude kde jsem zatim poptal cena po 1500 bez DPH nejde a prijde mi jako nesmyslne vysoka (prece nedam 6000 za to ze si muzu precizne zreferovat masinu)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tusim: http://www.technikbrno.cz/elektro-dily.php?stranka=11 ale predem upozornuju, ze s timhle chlapem je domluva jak u blbejch. Je to takova slibotechna. Idealni tam zajet osobne.
-
- Kontaktovat uživatele:
plne potvrdzujem magiho slova. horsie uz je, ze ked si to zo slovenska telefonicky dohadujete, pri osobnej navsteve zistite, ze polovica veci nie je a mali vas cakat. asi je to styl podnikania. ked uz clovek vazil dlhu cestu, vezme si aspon nieco, aby uz fakt to nebola uplne zbytocna cesta.
Počas práce s CNC možno fajčiť...
Zkoušel jsi českého výrobce Kotlína? Občas u něj nějaké snímače kupuju, ceny má slušné a domluva bez problémů. Viz http://www.kotlin.cz
Tomáš
Tomáš
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ten kotlin ma konecne poradne udelane stranky
kdekoli jinde to je uplne na prd, kdyz uz se clovek dozvi parametry a da se to snadno vyhledat tak tam stejne chybi spousta detailu a je to nepouzitelne
z obchodniku tezko cokoli vymamit a pristup celkove bidny
zajimave je ze kotlin tam ma i dost podrobny popis jak to funguje a pravidla pro montaz
opravdu kvalitni webova prezentace
doufam ze i obchodnici budou slusne reagovat
overim zitra
diky za info
kdekoli jinde to je uplne na prd, kdyz uz se clovek dozvi parametry a da se to snadno vyhledat tak tam stejne chybi spousta detailu a je to nepouzitelne
z obchodniku tezko cokoli vymamit a pristup celkove bidny
zajimave je ze kotlin tam ma i dost podrobny popis jak to funguje a pravidla pro montaz
opravdu kvalitni webova prezentace
doufam ze i obchodnici budou slusne reagovat
overim zitra
diky za info
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
znovu musim pochvalit firmu kotlin, naprosto perfektni jednani
objednavka po telefonu, bez obstrukci, velmi prijemi lide
cena snimace KS04 C012-U-42-NPN-L3
cca 700 bez DPH
objednavka po telefonu, bez obstrukci, velmi prijemi lide
cena snimace KS04 C012-U-42-NPN-L3
cca 700 bez DPH
Pouzivam klasicky mikrosviste, referujou kolem stovky mm opakovane.
Kontakty ve zlate OK. Stribrny oxidujou a muze byt problem.
Kdysi jsem pouzil optozavoru. Pohoda do doby, naz tam napadaly spony.
Jazycek je hodne spolehlivy, ale na ten magnet se prichyti ocel. spony,pokud
to nebude zakryty, a opakovatelnost najeti zmizi.
Take jsem kdysi pouzil spinac, tusim MYCOM. Safirovy hrot, kulicka a kontakty ve zlate,gumova manzeta, presnost 1um. Cena kolem 2t.
Dost dobry, tak jako info pro ty, co jim chodí mašina v tisickach a potrpej si na presnost. Zajimalo by me, jestli ma nekdo zkusenost s presnosti tech
indukcnich spinacu a jestli je ta presnost ovlivnena vzdalenosti te ocelove casti.
Kontakty ve zlate OK. Stribrny oxidujou a muze byt problem.
Kdysi jsem pouzil optozavoru. Pohoda do doby, naz tam napadaly spony.
Jazycek je hodne spolehlivy, ale na ten magnet se prichyti ocel. spony,pokud
to nebude zakryty, a opakovatelnost najeti zmizi.
Take jsem kdysi pouzil spinac, tusim MYCOM. Safirovy hrot, kulicka a kontakty ve zlate,gumova manzeta, presnost 1um. Cena kolem 2t.
Dost dobry, tak jako info pro ty, co jim chodí mašina v tisickach a potrpej si na presnost. Zajimalo by me, jestli ma nekdo zkusenost s presnosti tech
indukcnich spinacu a jestli je ta presnost ovlivnena vzdalenosti te ocelove casti.