Levné frézky - průběžná aktualizace
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Tenhle týden jsem byl odvézt trochu špon a nějaký železo do šrotu. Ptal jsem se kolik dají za čistou litinu v blokách po 300 až 1000kg odstrojenou. Prostě třeba vřeteník nebo sloup, podstavu apod. (mám tu rozebraný stroj). Prý 4Kč za kg, že je teď prý nízká výkupní cena
Je to úsměvné jak všichni tihle šmelináři mlží.

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Ahoj kluci
Tak to jsem tady v Čechách ještě neviděl prodávat Schaublin 53N
Ta napatlaná barva nazeleno je hrůza
Ale jinak je to nádherná frézka a to N-ko , že má větší rozjezd
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2056949 ... enstvi.php
Tak to jsem tady v Čechách ještě neviděl prodávat Schaublin 53N
Ta napatlaná barva nazeleno je hrůza
Ale jinak je to nádherná frézka a to N-ko , že má větší rozjezd
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2056949 ... enstvi.php
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
-
Ale on to predsa utrel! Na prvej fotke je vidno očistený kúsok upínacej plochy stola. Inak táto fréza je hotový orloj. Mám z nej doma rýchlobežnú hlavu, tak som študoval brožúry. Je technicky premakaná do absolútneho detailu. Tá pinola s vyklápacou uhlovou hlavou je len čerešnička na torte.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Ahojzverodoktor píše: ↑27. 7. 2025, 1:02 Ale on to predsa utrel! Na prvej fotke je vidno očistený kúsok upínacej plochy stola. Inak táto fréza je hotový orloj. Mám z nej doma rýchlobežnú hlavu, tak som študoval brožúry. Je technicky premakaná do absolútneho detailu. Tá pinola s vyklápacou uhlovou hlavou je len čerešnička na torte.
Ke své Schaublin53
Mám také rychloběžnou hlavu , to se mi jediné kdysi podařilo sehnat a ted nedávno do ni pár kleštin . Poprosím tě o foto té tvoji sem nebo do SZ
Dekuji
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další