Chlazení laseru
Tak jsem trochu více začal používat laser a zjistil jsem že mám docela teplou chladící kapalinu. Docela mě to překvapilo že kapalina v bedně má daleko větší teplotu než ta co je v trubici. Následně jsem zjistil že čerpadlo na vodu ohřívá velice podstatně kapalinu kterou přečerpává ( je to ponorný typ). Nemát někdo typ na vhodné čerpadlo nemusí být ponorné ale bych chodilo bez problémů. To čínské chodí ale po 30 minutách má 40-45 st.
Já taky poučívám to čínské čerpadlo a do nádrže 20l dám vždycky petku vytaženou z mražáku. Mám tři a točím je dokola.
A co takhle připojit to čerpadlo mimo nádrž? Otázka je jestli by se neupeklo ve vlastní šťávě
Asi zatím raději zůstanu u ledování.
A co takhle připojit to čerpadlo mimo nádrž? Otázka je jestli by se neupeklo ve vlastní šťávě

Majsti , vy ktorí už používate LASER hodte sem nejaké foto .
Chcem taktiež si kúpit laser , ale ešte to nemám dobre premyslené. Očakávam , že vaše fotky mi pomôžu , poprípade rady ako na laser.
Mimochodom máte typ kde by som mohol laser kúpiť ?
Ďakujem.
Chcem taktiež si kúpit laser , ale ešte to nemám dobre premyslené. Očakávam , že vaše fotky mi pomôžu , poprípade rady ako na laser.
Mimochodom máte typ kde by som mohol laser kúpiť ?
Ďakujem.