21. 9. 2025, 11:29
Zdravím pánové,
omlouvám se za nereagování, měl jsem trochu frmol. Jak už jsem psal, okna jsem poptal jen pro představu, výměnu určitě neplánujeme, zůstáváme u renovace nátěru (vše jinak funguje, jak má, okna jsou nově zrenovovaná, rám je jinak v pořádku, atd., vše už jsem tu psal). Minule to dělal profík před asi patnácti lety, Byl to starší pán přes firmu, která se teď neozývá (na čísle, co na ně máme), takže tudy asi cesta nevede, ale ještě zkusím zapátrat. Podrobnosti akce už si nikdo nepamatuje, jen nějaké střípky, např. že se to neopalovalo a že použil nějaké finské laky, dělal na tom cca dva týdny, ale dělal těch oken tehdy o dost víc.. asi nic moc informace..
Primárně hledáme nějakou firmu či profíka, dělat to svépomocí je až poslední resort (já se tu vyskytuju sporadicky, musel bych si vzít dovolenou, aby to dělal táta sám, je blbost atd.). Takže pokud by se toho někdo chtěl ujmout nebo má tip na někoho šikovného, neváhejte se ozvat a já jdu rozhazovat sítě i do dalších vod.
Dík, hezkou neděli, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino