Na toto jsem celkem náhodou narazil na facebooku: MOžná se to bude někomu hodit ....
https://www.facebook.com/groups/8837718 ... 821483796/
Z facebooku
-
mstreicher
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem tam v pátek, uz je to dost probrane. Meridel bylo ale porad dost. Jsou tam ale spíš větší věci
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
Byl jsem u něho několikrát. na rozdíl např. od dementa z Benešova opravdu prodává vše na váhu. Benešovský vždycky vytahoval dražší věci, které za slíbeneou cenu nakonec odmítal prodat. Když jsem bral mikro pilníčky, frézy, vrtáčky či vystružníky 0.5-3mm tak to určo smysl na kg dávalo
Tomáš je opravdu slušný, ale pár dní po zveřejnění na FB už to smyl nemá. Je to vyzobané první max druhý den. Zůstanou tam černé vrtáky obřích rozměrů, tuny závitníku, nože s letovaným plátkem a nástroje pro velké stroje.
Tomáš je opravdu slušný, ale pár dní po zveřejnění na FB už to smyl nemá. Je to vyzobané první max druhý den. Zůstanou tam černé vrtáky obřích rozměrů, tuny závitníku, nože s letovaným plátkem a nástroje pro velké stroje.
-
mstreicher
- Kontaktovat uživatele:
Jak je teď ve Slaném, tak to mam asi 10 minut z domova. Tudíž pokušení je velké
Jako v dobách, kdy byl na Libušina, jsem zažil tak 5 až 10 spoluhrabacu. Den po oznámení tam bylo přes 20 lidí a pořád přicházeli další.
Pěkný večer,
dneska jsem tam strávil "půl dne".
Nejvíc má vrtáků, závitníky, očka, nějaké univerzálky, mikrometry počítá 200,-/kus, příslušenství k BN102, v šuplíkách různé kleštiny (řadu nějakých historických a i na SV18), většinou mají olezlé čelo, ale na těle jsou zachovalé a vyčistitelné. Viděl jsem dva Perfektory, rýsovací desku aj.
Když jsem odcházel nechal jsem tam krabici s rozpínacími trny, co jsem vytahal ze dna jedné bedny a ne všechny si vzal. V šuplíkách taky pilníky a kuželové trny. Pod regálem pilové pásy v metráži. Ne všechny šuplíky jsou popsané, závitníky a věci v regále už vůbec ne, takže to chce trpělivost a čas. Na některých věcech má pevnou cenu.
dneska jsem tam strávil "půl dne".
Nejvíc má vrtáků, závitníky, očka, nějaké univerzálky, mikrometry počítá 200,-/kus, příslušenství k BN102, v šuplíkách různé kleštiny (řadu nějakých historických a i na SV18), většinou mají olezlé čelo, ale na těle jsou zachovalé a vyčistitelné. Viděl jsem dva Perfektory, rýsovací desku aj.
Když jsem odcházel nechal jsem tam krabici s rozpínacími trny, co jsem vytahal ze dna jedné bedny a ne všechny si vzal. V šuplíkách taky pilníky a kuželové trny. Pod regálem pilové pásy v metráži. Ne všechny šuplíky jsou popsané, závitníky a věci v regále už vůbec ne, takže to chce trpělivost a čas. Na některých věcech má pevnou cenu.
-
mstreicher
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro doplnění: permag 160mm s prirubou a zda se nepouzity za 5tis.
Ja tam byl az dnes, nasel jsem to na facebooku ale mam to daleko. Dnes uz fest probrane, ale stejne jsem tak 7 tisic nechal a to jsem na to mel asi jen hodinu a pul. Mam par meridel, otocny trn s nastavci, hromadu mensich novych soustruznickych nozu a strojnich vystruzniku. Dve Vhs 10-125. A prizma kostky jsem nakonec nasel.
A nahoda neskutecna jsou ty rozpinaci trny. Ja je nasel a ukoristil!. Dik.
V sedive krabicce, ve vysce oci, v tom delsim regalu, nad brusnyma kotoucema a vecma pro brusku.
Mel jsem z nich radost. Nektere byly dvakrat, tak ty jsem nechal zas dalsimu cloveku. Takovy retez dobre vule uz delame
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo