Ahoj, poprosím o rychlou radu,
mám sestavu A která má v sobě nějaký pohyb,
pak mám sestavu B, do které vložím sestavu A, zavazbím k sestavě A a již je plně určená a ten pohyb nelze realizovat
někde se musí něco označit, ale už netuším co?
děkuji za rady
Solidworks - pohyb mezi sestavami
tak nic takového tam nemám, nebo nevidím
mám sw20212
mám sw20212
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tak má .. jen je to ještě ve vlastnostech .. děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
já už to hledal kdysi a tušil jsem že to někde je, ale jakmile to čověk nepoužívá a neví jak se to jmenuje tak se to blbě hledá..
pomohlo mi až to tvoje flexibilní a nápověda..
děkuji
pomohlo mi až to tvoje flexibilní a nápověda..
děkuji