Nové, použité, nepotřebné - aktualizace 9/9/2025 ( krimpovací sada, kabely RJ45 CAT7, termotiskárna, wifi mikroskop)
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj,
vše dorazilo v pořádku.
Dík
vše dorazilo v pořádku.
Dík
Petras
Přidána položka 43.
43. LCD teploměr a vlhkoměr pro domácí automatizaci
je to verze Zigbee 3.0 s protokolem Zigbee2m pro Home Assistant
bohužel jsem přehlédl, že to nepodporuje platformu Tuya/SmartLife, takže pro mě nepoužitelné
nové, k dispozici 7ks
cena 110Kč/ks
43. LCD teploměr a vlhkoměr pro domácí automatizaci
je to verze Zigbee 3.0 s protokolem Zigbee2m pro Home Assistant
bohužel jsem přehlédl, že to nepodporuje platformu Tuya/SmartLife, takže pro mě nepoužitelné
nové, k dispozici 7ks
cena 110Kč/ks
Přidána položka 44 a 45
44. kabel RJ45 CAT7 5m
nový, nerozbalený
cena 45Kč - k dispozici 5ks
45. malá, přenosná termotiskárna, nabíjecí, bluetooth
pouze vyzkoušená (na obalu píšou pro Android i iOS, ale origo popis je zavádějící, protože "jablko" to přes bluetooth nepřipojí, Android naprosto v pohodě. Iphone připojí údajně přes kabel, ale to jsem nezkoušel, protože to pro mě postrádá tu volnost bezkabelového připojení...)
cena 130Kč
Přidána položka 44 a 45
44. kabel RJ45 CAT7 5m
nový, nerozbalený
cena 45Kč - k dispozici 5ks
45. malá, přenosná termotiskárna, nabíjecí, bluetooth
pouze vyzkoušená (na obalu píšou pro Android i iOS, ale origo popis je zavádějící, protože "jablko" to přes bluetooth nepřipojí, Android naprosto v pohodě. Iphone připojí údajně přes kabel, ale to jsem nezkoušel, protože to pro mě postrádá tu volnost bezkabelového připojení...)
cena 130Kč
Sonoff Bridge 433Mhz
- umožňuje připojit čidla s frekvencí 433MHz pod ovládání eWelink
(otestováno se senzory viz.níže)
nový, 120Kč
Dveřní, okení magnetická čidla 433Mhz
nové, 50Kč/ks - k dispozici 8ks
Vibrační čidla pro dveře, okna nebo jiné předměty 433Mhz
60Kč/ks - k dispozici 10ks
- umožňuje připojit čidla s frekvencí 433MHz pod ovládání eWelink
(otestováno se senzory viz.níže)
nový, 120Kč
Dveřní, okení magnetická čidla 433Mhz
nové, 50Kč/ks - k dispozici 8ks
Vibrační čidla pro dveře, okna nebo jiné předměty 433Mhz
60Kč/ks - k dispozici 10ks
Cau.
Musím povedať sorry, ono sa vlastne stala nehoda. Nedalo mi to doteraz. Ty si mi písal, ja som ti odpísal a potom som chcel ešte niečo, tak som si našiel poslednú správu v odoslaných správach a klasika klikol som na odpovedať. Lenže tu sa stalo ze príjemca som bol už ja. Čiže to prišlo mne a ja som si už ďalej písal vlastne ďalšie správy len sám sebe.
Joj.
Musím povedať sorry, ono sa vlastne stala nehoda. Nedalo mi to doteraz. Ty si mi písal, ja som ti odpísal a potom som chcel ešte niečo, tak som si našiel poslednú správu v odoslaných správach a klasika klikol som na odpovedať. Lenže tu sa stalo ze príjemca som bol už ja. Čiže to prišlo mne a ja som si už ďalej písal vlastne ďalšie správy len sám sebe.
Joj.
V pohodě, dík za zprávu.3pajky píše: ↑8. 11. 2025, 6:38 Cau.
Joj.
Ahoj
Tak ja bych jeste neco vzal
a dekuji 
40. sada planžet pro lockpicking + plastový, plně funkční průhledný zámek pro trénování
cena 80Kč . Vezmu 1kus
41. sada planžet v plastové kartě + plastový, plně funkční průhledný zámek pro trénování .
cena 110Kč . Vezmu 1kus
34. řezák Cu trubek včetně 2ks náhradních řezných koleček
nové, nepoužité. Vezmu 1kus
cena 50Kč
28. Plastové ventily na hadici 1/2"
nové, nepoužité, cena 4Kč/ks - k dispozici krabice s cca 50ks . Vezmu vše
7. laser metr, funkce pyth.věty, odčítání, přičítání hodnot, výpočet obvodu apod.
nepoužité, 89Kč - více ks k dispozici . Vezmu 3kusy
47. WiFi mikroskop včetně USB kabelu a měřící průhledné fólie
pouze vyzkoušeno, cena 89Kč . Vezmu 1kus
Tak ja bych jeste neco vzal
40. sada planžet pro lockpicking + plastový, plně funkční průhledný zámek pro trénování
cena 80Kč . Vezmu 1kus
41. sada planžet v plastové kartě + plastový, plně funkční průhledný zámek pro trénování .
cena 110Kč . Vezmu 1kus
34. řezák Cu trubek včetně 2ks náhradních řezných koleček
nové, nepoužité. Vezmu 1kus
cena 50Kč
28. Plastové ventily na hadici 1/2"
nové, nepoužité, cena 4Kč/ks - k dispozici krabice s cca 50ks . Vezmu vše
7. laser metr, funkce pyth.věty, odčítání, přičítání hodnot, výpočet obvodu apod.
nepoužité, 89Kč - více ks k dispozici . Vezmu 3kusy
47. WiFi mikroskop včetně USB kabelu a měřící průhledné fólie
pouze vyzkoušeno, cena 89Kč . Vezmu 1kus
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další