Soustruh E2N

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
hansvyoral
Kontaktovat uživatele:

20. 11. 2025, 10:16

Zdravím,
rád bych prodal starý soustruh (torzo) E2N.
Už když jsem jej kupoval, neměl hlavní převodovku a ani posuvy. Bral jsem jej na přestavbu na CNC tak mi to nevadilo. K tomu jsem se ale nedostal, takže stroj jel "provizorně napořád" na frekvenční měnič motorem 2,2kW přímo na vřeteno řemenem . Ve vřetenu je převodovka se dvěma stupni, tak to stačilo na vrtání velkým vrtákem cca do 25mm. Převodovka by měla mít převod 1:1 a 1:2.
Jinak na soustruhu je započato krytování, ale nedostal jsem se k finálnímu dovaření a lakování. Nicméně k tomu bych mohl najít i rámy dveří, kdyby měl někdo zájem, nebo to odstrojit a je z toho holý E2N.
Je to tedy torzo E2N, nemá to už motor ani měnič. Ve vřeteni je nové ložisko.

Cena asi 15000, nebo případně dohoda.

Díky
Přílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Zbýňa

21. 11. 2025, 4:29

Ahoj,
kdyby se to rozbíralo, tak bych měl zájem o příčný šroub s maticí, noniem a kličkou (prostě ta ven trčící část). Děkuji.
hansvyoral
Kontaktovat uživatele:

21. 11. 2025, 7:28

Ok, kdyby se to rozebíralo, dal bych určitě vědět...
Odpovědět

Zpět na „Prodej“