T.
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Po jeanových lahůdkách to tu vrátím zase trochu na zem - prototyp větrolamu, přímý ofuk obrobku je normálně asi fajn, ale ne v obýváku 
T.
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
zverodoktor
Máš to pekné, presne toto som kedysi vyrábal pre teknomotor na iseli. Nakoľko však neviem moc ani počítať, ani rozvinuté tvary, vystrihol som to v podstate hotové z nejakej tvarovky z odkvapu
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
No vida, dík!zverodoktor píše: ↑29. 11. 2025, 10:20 Máš to pekné, presne toto som kedysi vyrábal pre teknomotor na iseli.
Také jsem to neuměl, pojal jsem to jako zajímavou výzvu trochu potrápit zbývající mozkové buňky. Žádný polotovar jsem tu neměl, jen ten plech. Plán je to potunit a nechat vytisknout, pokud se to osvědčí. Tak, aby to bylo pohodlně sundavatelné a ještě přemýšlím, jestli do toho nezaintegrovat osvětlení obrobku, má to celkem příhodnou polohu a tvar..zverodoktor píše: ↑29. 11. 2025, 10:20 Nakoľko však neviem moc ani počítať, ani rozvinuté tvary, vystrihol som to v podstate hotové z nejakej tvarovky z odkvapu![]()
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino