Použitou, rezavou, ale kompletní
Chci udělat tátovi dárek, zvonek na chalupu.
To mi nedělejte, dostal jsem hysterickej záchvat smíchu.Milan199 píše: ↑7. 12. 2025, 12:38 Nápisy na vrátkách bývají vtipné.
Kamarád tam měl ceduli "Pozor na psa !" Protože se psů bojím, musel mne kamarád ubezpečit, že pes je zavřený v baráku. Když jsem pak psa viděl // takový ten roztřesený krysařík // ptal jsem se na význam té cedule: "No abys mi na něj nešlápl."
Připomíná mi to ale fakt starej vtip...pafik píše: ↑7. 12. 2025, 2:02To mi nedělejte, dostal jsem hysterickej záchvat smíchu.Milan199 píše: ↑7. 12. 2025, 12:38 Nápisy na vrátkách bývají vtipné.
Kamarád tam měl ceduli "Pozor na psa !" Protože se psů bojím, musel mne kamarád ubezpečit, že pes je zavřený v baráku. Když jsem pak psa viděl // takový ten roztřesený krysařík // ptal jsem se na význam té cedule: "No abys mi na něj nešlápl."
Musím tu cedulku někde sehnat, pro tříkilovýho jorkšíra je naprostou nutností![]()
Mys byla feature, ne bug ... pozustatek funkcniho testu ...
Mozna mu to přišlo z Rohliku už s myší jako komplet
Spočítal jsem si, že moje střední doba mezi dvěma použitími pasti na myši je asi padesát let, to by se mi nevyplatilo skladovat