Zdravím Vás ,
Viete mi niekto poradiť , potrebujem zohnať postprocesor na 4-os - plynule obrábanie
(deličku mam TJR AR-210L )
Stroj VM 1000 CNC , Heidenhain iTnc530 , na soft: SOLIDCAM
Ak by ste vedeli pomôct alebo poradit napíšte sz alebo email.
desperr@azet.sk
Postprocessor pro solidcam itnc 530 - 4 os
-
Polesovsky
Ahoj,Desperr píše: ↑4. 12. 2025, 3:49 Zdravím Vás ,
Viete mi niekto poradiť , potrebujem zohnať postprocesor na 4-os - plynule obrábanie
(deličku mam TJR AR-210L )
Stroj VM 1000 CNC , Heidenhain iTnc530 , na soft: SOLIDCAM
Ak by ste vedeli pomôct alebo poradit napíšte sz alebo email.
desperr@azet.sk
U nas drive koupili Solidcam s postprocesorem 3+1 s plynulym obrabenim ve sroubovici r. 2021.
Loni jsem chtel zakladni info o Solidcamu , ale firma Solidvision se na nas vyprdla , protoze neplatime udrzbu a skoleni pro jednoho cloveka delat nebudou. Nechapali, ze pokud nebude umet tento soft aspon jeden clovek, nebude se kupovat aktualizace vcetne udrzby.
Proto jsem presel na Fusion 360 (HSMWorks) a je to mnohem za prijatelnejsi peniz.
Napis priponu souboru s postprocesorem at se mohu podivat do stomu adresare.
Podle evropskeho autorskeho prava lze zakopeny soft prodat treti strane, pripadne darovat. To plati i o postprocesoru.
-
Polesovsky
Ke kazde licenci mas jeden postprocesor zdarma ke stroji.
Krize? To ne. Je tu jen konkurencni boj a zacina byt presyceny trh.
Fusion 360 je za 15.000 Kc rocne. Hodne postprocesoru zdarma.
Jina vec je cena zaskoleni pracovnika. kolik stoji skoleni a jak dloho musi pracovnik ziskavat praxi.
Coz takhle prijmout pracovnika se softem a mnoholetou praxi.
-
Polesovsky
a v čem tě to limituje?
pokud mám na začátku např f1000 tak to přece nemusí být na každém řádku, pokud pořád jedu stejnou rychlostí nebo mi něco uniká?
pokud mám na začátku např f1000 tak to přece nemusí být na každém řádku, pokud pořád jedu stejnou rychlostí nebo mi něco uniká?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU