Lepení plastových krabiček

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
t256

20. 1. 2026, 10:16

To by varianta byla :D Zkusim je nekde sehnat a vyzkouset.
elbarto

21. 1. 2026, 8:46

t256 píše: 20. 1. 2026, 10:16 To by varianta byla :D Zkusim je nekde sehnat a vyzkouset.
.. myšlenka je to dobrá, jen se bojím, že papír se přetrhne vrstvě stejně, tak jako když neuspěšně trháme polepku :-(
lapa
medaile za lepsi forum

21. 1. 2026, 8:53

Pokud je to pozadovane prilepeni na vodorovnou plochu (jen proti posouvani), tak jsou sily asi minimalni a vydrzet by mohlo.
K prilepeni "kolmo na zed" (jakoze za bocni stenu) to asi nebude.
Neznam zpusob pouziti ... psalo se o prilepeni na zakladnu.

Ledaze zkusit ty samolepky plastove a na ne zase tu oboustranku - jen napad.
Ovsem problem se muze jen posunout - oboustranka nemusi drzet na plastove samolepce - zalezi na plastu te samolepky :-) ... odpovi jen pokus ... :)

Ale co mam oboustranku (teda penovou) DenBraven (bila 22 mm/1 mm/5 m), ta drzi skoro na vsem a je problem ji odstranit - pokud je nutno.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Milan199

21. 1. 2026, 9:35

lapa píše: 21. 1. 2026, 8:53 ...

Ale co mam oboustranku (teda penovou) DenBraven (bila 22 mm/1 mm/5 m), ta drzi skoro na vsem a je problem ji odstranit - pokud je nutno.
Murphyho zákony :
Náplasti se dělí na dvě skupiny. Ty co nejdou nalepit a ty co nejdou odlepit.
qwer

21. 1. 2026, 9:40

Len taký nápad- niekedy je lepšie vziať si celú krabičku, alebo viac krabičiek aj s drobotinou na miesto montáže, a tam si vybrať čo človek potrebuje. Či by si nemal lepšie pod tie krabičky vyrobiť jednoduché poličky, a na ne ich poukladať. Sám to tak mám- na oboch dverách regálu, a som s tým spokojný- otvorím dvere, a mám to ako na dlani.
p o.jpg
po.jpg
sv.jpg
A hore mám svetlo s automatickým režimom :lol: lebo okrem iného mi slábne aj zrak :?
miv

21. 1. 2026, 1:39

t256 píše: 20. 1. 2026, 5:10 Řekl bych, že páska na tom drží o dost míň než ta separační folie na ní.
Pokud je to polypropylen, pak to lze svařit se základní deskou ze stejného materiálu. Viz svařování PPR tvarovek.
t256

21. 1. 2026, 3:44

Co je to za plast fakt netusim, nic na tom neni napsano a ja se v nazvoslovi plastu moc neorientuju. Je to docela mekke, deska se da ohnout v ruce klidne o 90°aniz by se zlomila, po chvili se vrati zpet. Myslenka je takova, ze vytisknu nejake zakladny do kterych dam treba 20 krabicek a ty pak soupnu do skrine na sebe nebo jako takove suplicky aby se vyuzilo misto. Vicemene takovy organizer, ale kazda krabicka bude mit se zjevnych duvodu svuj deklik. Davat je nekam po jedne na stenu na to nemam misto. Je to urcene na veci typu soucastky, sroubecky apod. ktere se potrebuji jen zridka a 90% z nich nepouziju nikdy, ale kdyz zrovna tu prkotinu za 5 haleru nemam, tak musim cekat nez dojde a platit ten novy 3E poplatek za vec v cene nekolik haleru se mi mirne receno taky nechce. Pro veci ktere se pouzivaji porad, mam takove ty zaklapavaci stosovatelne boxiky, ale ty jsou v teto velikosti uz dost drahe a tak mi to prijde celkem zbytecne, kdyz krabicku otevru dvakrat za rok. Samolepky jsem zkousel vsecny co jsem nasel a nedrzi na tom poradne nic. Mozna by to chtelo par mesicu pockat az se lepidlo zazere, ale na to nemam cas :-) Nijak extremne to drzet nemusi, ale k otevreni krabicky je potreba trochu sily, takze zas jen tak kosmeticky to drzet nemuze.

No, pro jistotu do toho investuju jeste $1 za 1000ks malickych samorezek a osoby blizke budou pri sjizdeni ulice sroubovat, pokud se to nepodari prilepit :)
Tady je fotka jak boxik vypada.
box.JPG
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“