Nefunkčné súkromné správy
Ahoj.
Myslím že už tu na fore v téme "Útoky na forum" písal, že po presune fora na iný hardware mu nefungujú sukromné správy. Tiež mi po kliknutí na správy vyhodí chybu PHP warning, je to chyba uz len u mňa?
Zaujimavejšie je, že stranu 6 v téme Útoky na forum" nedokážem ani otvoriť.. načítava ju dlho a potom zostane čistá biela stránka. Teraz 7 stranu mi už zobrazí, avšak keď kliknem na Odpovedať, tak zase zostane len biela stránka.
Preto aj zakladám toto vlákno.
Skúsil som iný prehliadač, zmazať cookies v prehliadači, zmazať priamo na fore a bez výsledku.
Myslím že už tu na fore v téme "Útoky na forum" písal, že po presune fora na iný hardware mu nefungujú sukromné správy. Tiež mi po kliknutí na správy vyhodí chybu PHP warning, je to chyba uz len u mňa?
Zaujimavejšie je, že stranu 6 v téme Útoky na forum" nedokážem ani otvoriť.. načítava ju dlho a potom zostane čistá biela stránka. Teraz 7 stranu mi už zobrazí, avšak keď kliknem na Odpovedať, tak zase zostane len biela stránka.
Preto aj zakladám toto vlákno.
Skúsil som iný prehliadač, zmazať cookies v prehliadači, zmazať priamo na fore a bez výsledku.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
strana 6 opravena hotfix a resime co to primarne zpusobuje, zpravy resime, zatim nevidim nikde problem, zkus vymazat cookies, je to dole v paticce stranky, ocekavam ze v horizontu 14 dnu vse rozjedem
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
asd nefunguje, zprávy viz obrazek, strana 6 funguje
do zpráv se dostanu pouze přes zvoneček kde jsou staré příchozí zprávy a ty normálně rozkliknu
když kliknu na příchozí, odeslane atd, bílá smrt
funguje funkce nova zprava
do zpráv se dostanu pouze přes zvoneček kde jsou staré příchozí zprávy a ty normálně rozkliknu
když kliknu na příchozí, odeslane atd, bílá smrt
funguje funkce nova zprava
- Přílohy
-
- obrázek_2026-02-15_141147492.png (10.66 KiB) Zobrazeno 418 x
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR