Kousek bronzu
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ahoj, nemá někdo na odprodej kousek bronzu na futra? Potřeboval bych kousek buď trubky nebo kulatinky. Venkovní průměr cca 35mm, vnitřní bude díra něco pod 20mm a délka stačí 10cm. Díky.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,KSUH250..
je ti jedno co je to za bronz nebo máš nějaký konkrétní požadavek?
mám tady takovej pobouchanej vajgl kolem 15cm průměr 30-50mm (odhadem), ale jestli je cínovej nebo olovnatej (pravděpodobně) nebo uplně jinej a jaká konkrétní slitina netuším...
nejsem místní guru abych měl spektrometr v oku
mám tady takovej pobouchanej vajgl kolem 15cm průměr 30-50mm (odhadem), ale jestli je cínovej nebo olovnatej (pravděpodobně) nebo uplně jinej a jaká konkrétní slitina netuším...
nejsem místní guru abych měl spektrometr v oku
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
no teď koukám, že jsi ze Znojma, to budeš chtít asi poštu a vzhledem k tomu, že už tady balím 14dní jinej balík, tak to dřív budeš mít z AlMSu nebo tak..
ale pro osobní odběr mi to leží pod ponkem
ale pro osobní odběr mi to leží pod ponkem
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
No zásilkovna by byla ideál. Do Brna se mi pro to jet nechce, kvůli dvoum malejm futýrkám. Žádný speciální požadavky nemám, pomalý otáčky v oleji.
Uvidíme. Když bude nejhůř tak do toho Almsu budu muset zajet. Znám..
Uvidíme. Když bude nejhůř tak do toho Almsu budu muset zajet. Znám..
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,KSUH250..
zítra mrknu, oměřím a pošlu ti rozměry a fotku, když s tím budeš v pohodě tak si vystavíš zásilkovnu a hodím ti to někam do boxu, a když za to budeš chtít zaplatit tak třeba pul milionu Robokovi na provoz (pokud se ti to zdá moc tak pošleš co uznáš za vhodné
)
stejně budu muset balit jinej balík, tak už to bude poloviční opruz
stejně budu muset balit jinej balík, tak už to bude poloviční opruz