A co tam dát místo dřeva? Chci udělat jak jsou ty betonové ploty tak koupit ty dílce.
8 x 2 Lka
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
Napsal jsem to blbě. Měl jsem na mysli to, že s jiným než nerezovým spojovákem na tom časem může být rez. Když se nerez "infikuje" běžnou reznoucí ocelí (například když se nerez brousí tím samým kotoučem jako běžná ocel), tak se i na nerezi můžou objevit stopy koroze. Na funkci to nemá vliv, jen to není vizuálně hezký, a špatně se toho zbavuje
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
Výpalky za super ceny vč. ohýbaní mi dělal člověk tady z fóra, ale už nevzpomenu na nick. Mám ho uloženého v emailu: fixed@atlas.cz
Tak zkus poptat u něho.
Tak zkus poptat u něho.
www.falcon-racing.cz
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Nevím, jestli to je výtka nebo jen povzdechnutí, já jsem každopádně poslední, kdo by trval na tom, že to musí být porcováno a vrtáno na laseru (akorát v moderní dílně je to pravděpodobně nejefektivnější). Pokud máš na někoho konkrétního tip, sem s ním, prosím.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Vidíš, a dnes je k vyříznutí a ohranění lepší poptat laser a ohraňovák, než držet kvůli pár kouskům sklad s plechem. Ale jestli na své ohýbačce ohneš 3mm nerez, tak mohla být nabídka hned ve druhém příspěvku