Pripominky
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No s tou korunou to je extrem a zbytecna sikana ale napada me ze by se mohl sduplikovat ten script na download priloh a jeden by byl pro neprihlasene a jeden pro prihlasene. Ten pro neprihlasene by byl limitovany. Na rychlost. To by mohla byt relativne jednoducha uprava.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Na fotografiích si dávám záležel, ale jen když jdu cíleně, jsem amatérský krajinář co na fotkách nechce žádný lidi. Pak se s kompozicí, filtrama, expozicí piplám a s vybavením tahám, ale to fakt na founu nedělámHabešan píše: ↑17. 3. 2026, 6:06No... Schválně jsem si vymyslel tu nejhrubší odpověď, kterou bych ti na tohle uměl odpovědět.
Pak jsem ji tedy výrazně zmírnil:
Může se stát, že když budu mít pocit, že jsi si na fotografii nedal záležet, tak si ji ani neprohlédnu.
A někdy to může být škoda pro obě strany.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
nevím jestli se neřešilo, ale nejde tu velikost zmenšit nějak automaticky, dneska když někdo nemá telefon min s 48Mpx tak není in a pak má každá přiblblá fotka klidně 10-15MB
troufám si tvrdit, že kdyby se automaticky zmenšily na 2MPx, tak se nestane vůbec nic
troufám si tvrdit, že kdyby se automaticky zmenšily na 2MPx, tak se nestane vůbec nic
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Pri 2Mpx by to porad citelne bylo, nicmene jen myslenka..
Ono na vetsinu prispevku vzhledem k hodnote by stacilo rozliseni jak z minecraftu
to by byla uspora
Ono na vetsinu prispevku vzhledem k hodnote by stacilo rozliseni jak z minecraftu
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
nechat to být - budou přibývat obrázky vícero mega, zahltí to časem server, většina pak stejně jen koukne na malý náhled a obrázek stahovat nebude. (tak je to nyní)
nebo dát filtr na max. velikost, někdo bude remcat že je s tím práce a přestane dávat fotky
nebo doprogramovat automatické změnšení, neměl bych obavy ze ztráty detailů protože pokud chci ukázat detail, nemusím k tomu fotit celou dílnu.
nebo dát filtr na max. velikost, někdo bude remcat že je s tím práce a přestane dávat fotky
nebo doprogramovat automatické změnšení, neměl bych obavy ze ztráty detailů protože pokud chci ukázat detail, nemusím k tomu fotit celou dílnu.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
A nemam snad pravdu?
nicméně původní myšlenka byla automatické zmenšování na rozumnou velikost, protože po lidech to chtít nemůžeš - lidi kteří pamatují kdy byl MBite vzácnost a chovají se tak už moc není
z jiného soudku, píšu nějakou dokumentaci a chybí mě tam třeba číslo rozváděče - v naprostém případě vyražené 3-5ti místné číslo, zavolám elektrikáři, kterej je poblíž ať se podívá na to číslo a místo toho aby napsal třeba do emailu nebo SMS nebo kamkoliv třeba č. 1234 tak pošle fotku, která má 4MB a pošle ji tak, že jak je to vyražený na hliníkovém štítku tak to chytí odlesk, že je to nečitelný
podívám se na to, zavolám mu, že to nejde přečíst a on mi suše sdělí, že už je pryč ...
no nezabil bys ho?
no a podobnou hodnotu má i mnoho místních příspěvků..
z jiného soudku, píšu nějakou dokumentaci a chybí mě tam třeba číslo rozváděče - v naprostém případě vyražené 3-5ti místné číslo, zavolám elektrikáři, kterej je poblíž ať se podívá na to číslo a místo toho aby napsal třeba do emailu nebo SMS nebo kamkoliv třeba č. 1234 tak pošle fotku, která má 4MB a pošle ji tak, že jak je to vyražený na hliníkovém štítku tak to chytí odlesk, že je to nečitelný
podívám se na to, zavolám mu, že to nejde přečíst a on mi suše sdělí, že už je pryč ...
no nezabil bys ho?
no a podobnou hodnotu má i mnoho místních příspěvků..
Myslím, že upravovat velikosti fotek do příspěvků by měla být samozřejmost. Nelze očekávat umělecké dílo, ale základní úpravu by fotka měla mít - velikost, trochu doostřit kontury, světlo .... Prostě práce na 20 vteřin. Teď jsem si prohlížel packovo fotku čelíček motoru, na 50mbit připojení se stahovala 27 vteřin