A má to být stroj ještě pořád na hraní, nebo od toho máš i vyšší očekávání ?
Pokud ano a chtěl by jsi na tom i něco vyrábět, tak jsou i lepší možnosti za co dát peníze.
M16 frézička vyrobená 3D tiskem moje první stavba
BF30 přestavěná, Optimum F100 přestavěná
Kamodel.cz
Mach4
Kamodel.cz
Mach4
Dost me bavi i vlastni stavba stroje...
Je to na hrani doma vyrobu na tom neplanuju. Je to stroj do domaci dilny, do dilny co patri k domu a zahrade. Takova dilna cnc stroj nepotrebuje. Je to konicek uz stavet ten stroj, a mozna na nem pak neco vyrabet pro sebe ve volnem case.
Je to na hrani doma vyrobu na tom neplanuju. Je to stroj do domaci dilny, do dilny co patri k domu a zahrade. Takova dilna cnc stroj nepotrebuje. Je to konicek uz stavet ten stroj, a mozna na nem pak neco vyrabet pro sebe ve volnem case.
Tak v Evropě určitě něco takového bude. Jen to bude stát víc peněz než na tom Ali.
Já třeba koupil malý litinový křížový stůl. Levňoučký. Litina poctivá, opracování špatný. Rozebrat, vyčistit, ideálně i zaškrabat... Místy dodělat něco co Číňan nedotáhl.
Když je to podezřele levné, většinou to pak na tom bude někde poznat.
Mám to jen pod malou vrtačku, takže mi to nijak nevadí.
Ve tvém případě bych nekupoval to nejlevnější ale držel bych se nějakého velkého prodejce na Ali či alibabě. Klidně dal o 1/4 víc za to a bude to jistější.
Já třeba koupil malý litinový křížový stůl. Levňoučký. Litina poctivá, opracování špatný. Rozebrat, vyčistit, ideálně i zaškrabat... Místy dodělat něco co Číňan nedotáhl.
Když je to podezřele levné, většinou to pak na tom bude někde poznat.
Mám to jen pod malou vrtačku, takže mi to nijak nevadí.
Ve tvém případě bych nekupoval to nejlevnější ale držel bych se nějakého velkého prodejce na Ali či alibabě. Klidně dal o 1/4 víc za to a bude to jistější.
BF30 přestavěná, Optimum F100 přestavěná
Kamodel.cz
Mach4
Kamodel.cz
Mach4
Ty frézky vyráběl pan Bartoň :
Karel Bartoň (KB ELECTRONICS)
Bezdědice 17
26724 Hostomice pod Brdy
Česká republika
www.cnc-frezky.webnode.cz
Kontakt na firmu co je provozuje ti dávat nebudu - musel bych to s nimi probrat. Pokud vím hudrali na pohony - mechanika byla bez problémů. Co si pamatuji stála kompletní funkční frézka v základu 180k. Zkusil bych mu zavolat, zda mu tam nějaká mechanika nezbyla.
Vyšší level je :
https://www.instagram.com/cnctechnikmueller/
To je polymerbetonová konstrukce. Tady poblíž ji mají a je to opravdu přesné. Dělají na tom formy na optiku.
Karel Bartoň (KB ELECTRONICS)
Bezdědice 17
26724 Hostomice pod Brdy
Česká republika
www.cnc-frezky.webnode.cz
Kontakt na firmu co je provozuje ti dávat nebudu - musel bych to s nimi probrat. Pokud vím hudrali na pohony - mechanika byla bez problémů. Co si pamatuji stála kompletní funkční frézka v základu 180k. Zkusil bych mu zavolat, zda mu tam nějaká mechanika nezbyla.
Vyšší level je :
https://www.instagram.com/cnctechnikmueller/
To je polymerbetonová konstrukce. Tady poblíž ji mají a je to opravdu přesné. Dělají na tom formy na optiku.