Stromečkové vrtáky do plechu
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Distancion
-
zverodoktor
Mne ukazuje 2. apríla, ale to nieje podstatné. Nebolo tu už nejaké pravidlo, že nový členovia musia byť nejakú dobu registrovaný predtým ako môžu podávať inzerciu? Tuším to bolo vtedy keď nejaký lolo predával Hilti akunáradie "z pivnice" a pár chamtavých mu rovno poslako peniaze, ale tovar nedostali. Naviac nemal by mať tento pri Nicku nápis "začiatočník"?
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, VS16, Anycubic Kossel
-
Sancho Panza
podle mě to na začátečníkazverodoktor píše: ↑7. 4. 2026, 10:11Mne ukazuje 2. apríla, ale to nieje podstatné. Nebolo tu už nejaké pravidlo, že nový členovia musia byť nejakú dobu registrovaný predtým ako môžu podávať inzerciu? Tuším to bolo vtedy keď nejaký lolo predával Hilti akunáradie "z pivnice" a pár chamtavých mu rovno poslako peniaze, ale tovar nedostali. Naviac nemal by mať tento pri Nicku nápis "začiatočník"?
https://www.sbazar.cz/inzerat/226432762 ... -do-plechu
Btw - a až si opraví tu cenu u těm motyček (jakofrézy) - může plynule to samý aplikovat s novou cenovou politikou i i na ty hlodáky
-
Sancho Panza
ještě jedna poznámka - ty matlaniny ("fotky") co sem xxxxš, jsou velký
(pro ilustraci)
frézy 8.2MB
výstružníky 9.5MB
vrtáky 7.1MB
To je v slušné společnosti automaticky na inzultaci.
Takže si je příště laskavě zmenši a dost dobré by taky bylo fotit tak, aby to byla fotka kde je něco vidět a ne jeden velký rozmazaný flek
frézy 8.2MB
výstružníky 9.5MB
vrtáky 7.1MB
To je v slušné společnosti automaticky na inzultaci.
Takže si je příště laskavě zmenši a dost dobré by taky bylo fotit tak, aby to byla fotka kde je něco vidět a ne jeden velký rozmazaný flek
velikost fotek je jedna věc, mě spíš irituje, že to nenacpe do jednoho tématu a každej den X témat o ničem, stejně tak mě vytáčí, když někdo do inzerátu po půl roce napíše prodáno.. logičtější mě příjde ho smazat a neotravovat tím..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
Distancion
Prodáno. Prosím smazat tento inzerát. Děkuji.