...co je doma to se počítá
Akorát bych řekl, že to patří do vlákna Co jste dneska... ne sem
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Nová akvizice do dílny - německá univerzální bruska Haas HS 1.
K tomu mi přišlo i nějaké příslušenství jako jsou hroty, dělička, kleštiny, příruby atd…
Stejně také dokumentace. Návod, mašinkarta, měřící protokol, prospekty. To vše stále v původních deskách.
No, udělalo mi to radost.)
K tomu mi přišlo i nějaké příslušenství jako jsou hroty, dělička, kleštiny, příruby atd…
Stejně také dokumentace. Návod, mašinkarta, měřící protokol, prospekty. To vše stále v původních deskách.
No, udělalo mi to radost.)
Aris: pěkný úlovek ...
Tady je nějaký povídání a pár fotek: https://ahaas.com/schleifblog/detail/ho ... ten-stunde
Tady je nějaký povídání a pár fotek: https://ahaas.com/schleifblog/detail/ho ... ten-stunde
Díky. Tenhle článek znám. Je to asi jediný zdroj k této brusce. Což je zajímavé, protože podle článku se jich vyrobilo asi 2400 a byl to v Německu běžný typ stroje.
Ani na německém strojírenském fóru se o HS1 prakticky nic nepíše a náhradní díly nejsou (na rozdíl od Deckelu nebo Weileru) k dispozici.
Proto jsem musel objednat výrobu měchů, koupit nejdou. Můj kousek má měchy ve špatné stavu, zejména oba dva na ose Z.
Velký měch na Y rovnou vyměním také.
Ani na německém strojírenském fóru se o HS1 prakticky nic nepíše a náhradní díly nejsou (na rozdíl od Deckelu nebo Weileru) k dispozici.
Proto jsem musel objednat výrobu měchů, koupit nejdou. Můj kousek má měchy ve špatné stavu, zejména oba dva na ose Z.
Velký měch na Y rovnou vyměním také.
Ahoj,
tak se taky pochlubím, asi netřeba psát typ.
Regulace už je přes měnič a má i odměřování, od generálky už má něco odpracováno ale na doma to bude víc než stačit
Pár týdnů už ho mám ale před položením na místo jsem dělal základní servis (vyčištění, olejoznaky, stírátka atd.) .
Teď je na řadě ten největší os*r a to vyrovnat ho do váhy...
Snad to půjde, jsem v tom ještě panna... 
tak se taky pochlubím, asi netřeba psát typ.
Teď je na řadě ten největší os*r a to vyrovnat ho do váhy...
SV18_FA3V_V20_Pilous ARG130_Kowax GeniMig 250LCD_Orlík 2JSK75