Kovošrot
a co teda používáš?
vždyť poloroštové schodiště a zrezlej plech je boom dnešní bytové architektury
mě to tedy "klouzavé" nepříjde, naopak celkem univerzální, rychlé,levné, mobilní do průmyslu a docela by mě zajímalo čím to nahradit?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Bart má pravdu. V kombinaci s některými podrážkami dokáží být rošty fakt dost klouzavé.
Existují ale i protiskluzová provedení : Pokud je to schodiště blízko vchodu, tak vřele doporučuji pod něj dát plechový skluz. Ono to docela "vytěží" bláto z bot // a taky špony // a je pod tím vytrvale binčus.
Existují ale i protiskluzová provedení : Pokud je to schodiště blízko vchodu, tak vřele doporučuji pod něj dát plechový skluz. Ono to docela "vytěží" bláto z bot // a taky špony // a je pod tím vytrvale binčus.
já jsem to pochopil tak, že jako rošty vůbec... tak mě zajímalo co místo toho..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Bedna plná starého poctivého kvalitního chirurgického náčiní. Je tam fakt všechno možný, ani nechci vědět na co se co používalo
Nepochybuju že to bude vyčištěný, i když teda teď už prostě naházený do bedny.
Já si z toho vzal pár nůžkosvorek, šikovná to věc na drobotinu. A pak něco co vypadá jako nůžky, jen se to neotevírá, ale má to na konci maličkýho krokodýlka, to se mi prostě líbilo
Já si z toho vzal pár nůžkosvorek, šikovná to věc na drobotinu. A pak něco co vypadá jako nůžky, jen se to neotevírá, ale má to na konci maličkýho krokodýlka, to se mi prostě líbilo
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 
Gynekolog amatér
.
No já byl v pondělí tu u nás, spíš teda pokecat a chtějí udělat něco na nůžky. Když jsem tam jel, tak jsem u vjezdu zahlídl sekačku, Pak jen tak mezi řečí co jí je a prý by měla běžet, jen měla uškublou šňůru na startování. Tak jsem to hodil do auta (cena - prej zadarmo - nebyl to výkup, někdo to tu nechal - tak jsem jim dal dvě kila do kasičky na kafe). Po cestě jsem koupil šnůru za osm pětek (musím koupit delší, tahle měla 2 metry). Doma jsem to trochu poladil, měla trochu rozjetý přední kolečka. Vyměnil šnůru a sekačka seká
. Kdyby to nebyla Huska (nebo Stihl), tak to tam zůstane...
No já byl v pondělí tu u nás, spíš teda pokecat a chtějí udělat něco na nůžky. Když jsem tam jel, tak jsem u vjezdu zahlídl sekačku, Pak jen tak mezi řečí co jí je a prý by měla běžet, jen měla uškublou šňůru na startování. Tak jsem to hodil do auta (cena - prej zadarmo - nebyl to výkup, někdo to tu nechal - tak jsem jim dal dvě kila do kasičky na kafe). Po cestě jsem koupil šnůru za osm pětek (musím koupit delší, tahle měla 2 metry). Doma jsem to trochu poladil, měla trochu rozjetý přední kolečka. Vyměnil šnůru a sekačka seká
..napravo dole tie modre nožnice okruhle to bude vyndavač strel zbloudilich do polevky..Pipik píše: ↑29. 4. 2026, 4:20 Bedna plná starého poctivého kvalitního chirurgického náčiní. Je tam fakt všechno možný, ani nechci vědět na co se co používalo![]()
Já si z toho vzal pár nůžkosvorek, šikovná to věc na drobotinu. A pak něco co vypadá jako nůžky, jen se to neotevírá, ale má to na konci maličkýho krokodýlka, to se mi prostě líbilo![]()
bedna.JPG
sustruh sv18 ,vrtačka
Nemusí to být nutně použité. V práci to kupujeme jako zmetky z fabriky a hážeme do pece místo ferochromu. Litina má chromu kolik potřebuje a taviči (i jejich rodiny) mají dobře ostříhané nehty. Malé nůžky jdou na odbyt nejvícPipik píše: ↑29. 4. 2026, 4:20 Bedna plná starého poctivého kvalitního chirurgického náčiní. Je tam fakt všechno možný, ani nechci vědět na co se co používalo![]()
Já si z toho vzal pár nůžkosvorek, šikovná to věc na drobotinu. A pak něco co vypadá jako nůžky, jen se to neotevírá, ale má to na konci maličkýho krokodýlka, to se mi prostě líbilo![]()
bedna.JPG
-
zverodoktor
Použité to je, vidno na nich že boli veľakrát sterilizované a umývané. Ale je to v pohode, isto ich nevyhodili po poslednom pacientovi bez umytia
. Sú to prevažne staršie typy nástrojov, ortopédia, cievna chirurgia a staršie typy endoskopických inštrumentov.
Ak by si tam náhodou mal cestu, hodili by sa mi vaskulárne svorky a okienkové háky ktoré tam vidím (ponúkam nejakú kompenzáciu za pripadnú unuváciu)
Ak by si tam náhodou mal cestu, hodili by sa mi vaskulárne svorky a okienkové háky ktoré tam vidím (ponúkam nejakú kompenzáciu za pripadnú unuváciu)
Pipik píše: ↑29. 4. 2026, 4:20 Bedna plná starého poctivého kvalitního chirurgického náčiní. Je tam fakt všechno možný, ani nechci vědět na co se co používalo![]()
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, VS16, Anycubic Kossel
..len kolko percent ludi s fora pozna vaskularne svorky a okienkove haky ..zverodoktor píše: ↑29. 4. 2026, 9:41 Použité to je, vidno na nich že boli veľakrát sterilizované a umývané. Ale je to v pohode, isto ich nevyhodili po poslednom pacientovi bez umytia. Sú to prevažne staršie typy nástrojov, ortopédia, cievna chirurgia a staršie typy endoskopických inštrumentov.
Ak by si tam náhodou mal cestu, hodili by sa mi vaskulárne svorky a okienkové háky ktoré tam vidím (ponúkam nejakú kompenzáciu za pripadnú unuváciu)Pipik píše: ↑29. 4. 2026, 4:20 Bedna plná starého poctivého kvalitního chirurgického náčiní. Je tam fakt všechno možný, ani nechci vědět na co se co používalo![]()
bedna.JPG
sustruh sv18 ,vrtačka
-
zverodoktor
To budeš asi muset nějak zakroužkovat na tý fotce, pač sice chápu význam slov "svorky" "okýnkové" a "háky", ale poprvé slyším tyhle slova dohromadyzverodoktor píše: ↑29. 4. 2026, 9:41 Ak by si tam náhodou mal cestu, hodili by sa mi vaskulárne svorky a okienkové háky ktoré tam vidím (ponúkam nejakú kompenzáciu za pripadnú unuváciu)
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit