Soustružnické radeco

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
lapa
medaile za lepsi forum

12. 5. 2026, 10:47

martasg1 píše: 12. 5. 2026, 10:34 ...
A uvazovals situaci, ze admina ta neustala valka s "narusovanim fora" prestane bavit a posle/nastavi na tuhle nevdecnou praci IA robota ... :D ?
Ani bych se mu nedivil ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Distancion

12. 5. 2026, 11:35

lA robot nejsem!!! Jenom je pro mě lepší to řešit přes email. Tak nevím co je na tom špatného... Tady mě ta komunikace přijde zbytečně složitá.. Tak asi tak...
Děkuji za pochopení... 🙂
martasg1
Sponzor fora

12. 5. 2026, 12:21

jo OKI OKI napsal jsem emal :wink: jen nam to přišlo vtipny, že jsem to psal dvakrat do vlakna a třikrát do SZ a odpověď po pěti inciacich byla: napiš to do mailu :lol: tak OK no problem... asi budu muset nasadit AI agenta aby to priste delal 5x za mě :D

To si vždycky dělal ze mě srandu kamarád: chceš něco? řekni to mejm lidem... mý lidi to vyřeší a řeknou to tvým lidem :lol: tak v budoucnu to řeknu svýmu AI assistetovi a on to vyřídí s tvým asistentem :wink:

...tak máš to teda v mailu
AGI Matrix system engineer
Distancion

12. 5. 2026, 8:25

Zbýňa píše: 9. 5. 2026, 11:21 Já bych měl zájem o nějaká 10x10 a 12x12. Prosím také o aktuální fotku
Jestli máte ještě zájem o 10x10 a o 12x12 radeco tak si pane vyberte- ještě jsem pár kousků pohledal a přidal. Tohle jsou všechny 12 a 10 radeca co mám..😁
Přílohy
IMG_20260512_204525497.jpg
IMG_20260512_204844178.jpg
IMG_20260512_204942055.jpg
Odpovědět

Zpět na „Prodej“