80mm ocelové trubky ⌀160–220mm, řemenice d=24mm
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ahoj, děkuji všem za tipy a za nabídky, najednou je to o dost optimističtější
Na práci se těším a do nákladů ji nezahrnuji, takže myslím, že pak je ocel výrazně ekonomičtější. Kondor je příjemné překvapení, ale nakonec se mi nejvíc zamlouvá weldermanova nabídka (napíši SZ), s jednorychlostním 2p motorem, který na to mám připravený, vychází rychlost pásu kolem 23m/s, což by mohlo být tak akorát žravé a je tam dost masa na srovnávání nesrovnalostí
Nakonec mne tedy napadá, jestli by se nenašel někdo, kdo by mi na ten sraz spíchl samotné svařitelné jádro (vnější průměr a délka 50mm, osa 24mm, 8mm pero)? Pokud ne, asi půjdu cestou Taper locku, navrhnutou RaSem.
Díky za případné nabídky, T.
Díky za případné nabídky, T.
Naposledy upravil(a) Thomeeque dne 27. 5. 2026, 9:41, celkem upraveno 1 x.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- ladis.biker
- Kontaktovat uživatele:
mám tu trubku 220 a stěna 6mm, případně mohu říznout požadovanou délku
www.falcon-racing.cz
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Mazak Integrex 100, SQT15M, HTC400, Brother TC225, TopSolid
Opět děkuji za nabídku, ohledně trubky jsem již domluven s Weldermanem 
Stále aktuální je poptávka ohledně výroby svařitelného jádra s vyšťouchanou drážkou viz předchozí post. Na účastníkovi srazu netrvám, jen by to zjednodušilo logistiku, klidně Zásilkovna atp., v Čechách budu ještě celý příští týden.
Díky, T.
Stále aktuální je poptávka ohledně výroby svařitelného jádra s vyšťouchanou drážkou viz předchozí post. Na účastníkovi srazu netrvám, jen by to zjednodušilo logistiku, klidně Zásilkovna atp., v Čechách budu ještě celý příští týden.
Díky, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino