Vzdušník tuším Karosa:

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
elbarto

1. 6. 2026, 6:02

Nový, vyndaný z krabice, nekradený , zakoupený. cena třeba 2 tis. Typuji 10l a 10 barů.

Obrázek
pafik

2. 6. 2026, 8:29

Barte, kdybys slevil, třeba bys mi vyřešil (zatím odložený) problém s tlakovou nádobou od helia .... :)
Pokud ano, prosil bych míry aspoň metrem, nemusí být šuplerou ... Kvůli objemu; snad si ho ještě dokážu spočítat. Kdyby ne, mám Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy, 5. vydání z roku 1971 ... :D
jenicek

2. 6. 2026, 11:58

Ty už neplatí, je dokázáno že se vesmír rozpíná :lol:
Milan199

2. 6. 2026, 1:33

Dneska jsem se dočetl, že absolvent humanitních oborů, je-li mu předloženo že jeho nápady odporují fyzikálním zákonům, požaduje jejich novelizaci.
Pipik

2. 6. 2026, 4:09

Milan199 píše: 2. 6. 2026, 1:33 Dneska jsem se dočetl, že absolvent humanitních oborů, je-li mu předloženo že jeho nápady odporují fyzikálním zákonům, požaduje jejich novelizaci.
Což je přesně situace vhodná na novelizaci rozměrů rákosek, což samozřejmě nese nutnost jejich přezkoušení státní zkušebnou, minimálně deseti kusů po deseti ranách na dotyčný subjekt, abychom se dopracovali nějaké statistické chyby, že ano...
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit :wink:
pafik

2. 6. 2026, 5:16

Pipik píše: 2. 6. 2026, 4:09
Milan199 píše: 2. 6. 2026, 1:33 Dneska jsem se dočetl, že absolvent humanitních oborů, je-li mu předloženo že jeho nápady odporují fyzikálním zákonům, požaduje jejich novelizaci.
Což je přesně situace vhodná na novelizaci rozměrů rákosek, což samozřejmě nese nutnost jejich přezkoušení státní zkušebnou, minimálně deseti kusů po deseti ranách na dotyčný subjekt, abychom se dopracovali nějaké statistické chyby, že ano...
.... samozřejmě musí být karbonové, a nejlépe navržené AI .... :D
elbarto

2. 6. 2026, 8:31

pafik píše: 2. 6. 2026, 8:29 Barte, kdybys slevil, třeba bys mi vyřešil (zatím odložený) problém s tlakovou nádobou od helia .... :)
.. jasnačka, změřím a ofotím štítek, písnu sem více infa. Nečekal jsem zájem a v rámci svojí lenosti nerad dělám věci předem :-) Zájemci ze SZ pište prosím veřejně at dodržujeme pravidla.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“