Nó,Vertex,to je kvalita

Normálně nic od Vietví nekupuju,protože mám zakázáno rozčilovat se,ale kdysi jsem se přece překonal(byly Vánoce) a RELATIVNĚ nedraho jsem si koupil malou děličku BS0 od těchto patlalů.Líbila se mi,protože se tvářila jako dospělá profi dělička,ale přitom ji jde zvednout jednou rukou..Taky jsem potřeboval něco ,co by se vešlo na malé stroje( stolní hoblík a stolní vrtačku).
Vzal jsem ji..Tehdy se k ní nedodávaly příruby na sklíčidlo,takže první den nadšení,druhý den výroba příruby a pasování sklíčidla,třetí den totální nasranost..Ty hloupé Vietve udělaly sice převod 1:40 se šnekovým kolem a celkem hezky vypadajícím šnekem,který dokonce jde posouvat do záběru pro vymezení vůle,ale to jen teoreticky,protože když jsem chtěl odstranit tu hloupě velikou vůli,která je všem jejich strojům vlastní ,opřel se vrchol šneku do zubní mezery na doraz,ale vůle tam pořád byla-a je,protože to vše samozřejmě mají v palcových mírách,není to úplně jednoduché opravit=předělat.
Takže je hozená za ponkem a mám z ní držák na lampu..Docela drahej,za desítku a něco..No,chybama se člověk učí,napříště už jen značkové výrobky,byť sebestarší a sebevrakovatější.