ZDARMA:

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
kenybz

4. 6. 2026, 11:49

Tak to máš o chutný oběd lepší než já :-) se zbytkem souhlas...vždycky když si myslím, že mám splněno, tak příjdou další objednávky a můžu se z toho pos...ale je dobře, že je dost práce.
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
martasg1
Sponzor fora

4. 6. 2026, 11:53

Sancho Panza píše: 4. 6. 2026, 11:41 Tudíž pominu - li to, kam :roll: směřuje evropa a současné strojírenství, celkem skvěle.
Neboj pracuje se na tom... už aby to šlo v budoucnu jen k lepšímu - plány už se rýsujou :wink: :D

Ale jak to kdysi říkával ten opěvovaný politik? nejdříve se musíme odrazit ode dna... ale ještě jsme ho nenahmatali, tak si musíme utáhnout opasky a na chvíli zhasnout :lol: nebo jak to bylo? :P :roll:
Groot
elbarto

10. 6. 2026, 12:57

.. tradičně jsem zase zběsile nakupoval. Za uherák ...

Obrázek
petyrekk

10. 6. 2026, 1:13

Elbarto:
Zájem o držák pájecích per, SZ.
Petr
KDO NIC NEDĚLÁ,NIC NEPOKAZÍ.
danodpp

23. 6. 2026, 9:21

elbarto píše: 26. 8. 2025, 9:36 Nasál jsem nový digitál a starému BMku bych rád našel nový domov. Mám 2 ks. Dávat zadara to nechci, protože kukaček co berou všechno, jinak naprosto neaktivních už jsou tady stovky. Vyměnil bych za něco do elektro dílny, například lepší 200MHz sondy. I když tomu nedávám moc šancí, pár lidi co ještě neco tvoří asi netouži po starém analogu. Fotka ilustrační, ale BMko snad zná každý.

Obrázek
vzal by som jeden pre brata,
pokial by si to vedel poslat ? a za kolko :)
elbarto

24. 6. 2026, 7:38

danodpp píše: 23. 6. 2026, 9:21 vzal by som jeden pre brata,
pokial by si to vedel poslat ? a za kolko :)
.. už bohužel za nic, všechno je rozdané, případně zlikvidované :-(
Odpovědět

Zpět na „Prodej“