Po dlouhé době fakt firma co funguje, super zákaznická podpora. Poslal jsem jim dvacku (20000) kauci, protože nový zákazník. Po pujceni poslali fakturu a oni obratem poslali kauci zpět. Stačil telefonát, váha panelů, tlouštka, typ panelu, délka. Poslali to na paletě přes Toptrans, ve středu půjčeno, v pondělí vráceno. Účtováno dva dny (volal jsem jim v pátek odpo). Po dlouhý době někdo, kdo funguje a nedokázal mě naštvat
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Napíšu jednu milou zkušenost s firmou Viavac (Olomouc) - mají vakuové přísavky na panely, trapézáky atd.
Po dlouhé době fakt firma co funguje, super zákaznická podpora. Poslal jsem jim dvacku (20000) kauci, protože nový zákazník. Po pujceni poslali fakturu a oni obratem poslali kauci zpět. Stačil telefonát, váha panelů, tlouštka, typ panelu, délka. Poslali to na paletě přes Toptrans, ve středu půjčeno, v pondělí vráceno. Účtováno dva dny (volal jsem jim v pátek odpo). Po dlouhý době někdo, kdo funguje a nedokázal mě naštvat
. Fakt palec nahoru.
-
soustružník
Je to udělané pěkně a věci se mají dělat pořádně. Ale není tam toho zabezpečení až moc?
Kdo se neudrží žebříku nemá lézt na střechu. Ale chápu, máme v práci asi 2,5 metrový žebřík na zdi a museli jsme být proškoleni na práce ve výškách a nad volnou hloubkou a snad máme mít i přilbu a pás.
Kdo se neudrží žebříku nemá lézt na střechu. Ale chápu, máme v práci asi 2,5 metrový žebřík na zdi a museli jsme být proškoleni na práce ve výškách a nad volnou hloubkou a snad máme mít i přilbu a pás.
Jedna vec je soukroma dilna a druha firma, ono nas bohuzel ta byrokracie, bezpecnost atd zazene do pekel..
Mimochodem to jsi cele.varil, a nebo je to nejaky tovarni zebrik jen upraveny pro tve ucely?
Mimochodem to jsi cele.varil, a nebo je to nejaky tovarni zebrik jen upraveny pro tve ucely?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Jednou kluci likvidovali nějakou firmu a nějak se ke mně dostaly fotky
. Takže jsem pouzil to co bylo, jen predelal uchyceni. Je to celý v žárovým zinku. Za trojku bych nekoupil ani materiál.
Myslim, že zrovna tyhle zebriky nejsou uplne od veci. Kdyz lezes na 100m vysoký stožár, tak se ten koš celkem hodí (vlastní zkušenost)
Myslim, že zrovna tyhle zebriky nejsou uplne od veci. Kdyz lezes na 100m vysoký stožár, tak se ten koš celkem hodí (vlastní zkušenost)
Taky mam, mozna jeste platný. Ale neni to uplne marnysoustružník píše: ↑14. 8. 2026, 8:28 Je to udělané pěkně a věci se mají dělat pořádně. Ale není tam toho zabezpečení až moc?
Treba by pak Tomík vedel, jakmá vypadat zábradlí schodiste a zabrana proti podklouznutí.
Že tys na tom školení nedával pozor? Tu přilbu musíme mít i když jen tak jdeme po chodníku...