Ahoj kluci. ´Nevím jak vy , ale mě pořád má drahá poloviční nadává , jak moc mám špinavé montérky a ničí ji to pračku.
Tak jsem ten problém dnes vyřešil.
Byl jsem u souseda a on vyhazoval krámy , z půdy
Byla tam malá jednoduchá naprosto blbuvzdorná pračka.
Rok výroby 1983 . Vyrobeno v Rusku.
Je uplně nová, celoplastová,nepoužitá,pouze motor 250watů ,vrtule,jednoduchý časovač a dokonce originalni háček na vytažení prádla .
No nádhera . Dám ji do regálu budu potřebovat vyprat- vyndam z regálu a Peru.
Pračka na montérky
Moderátor: sysel
Tohle je nebezpečné, dáváš té "drahé polovičce" příliš prostoru. Časem ti oznámí, že moc chrápeš a prdíš a půjdeš i nocovat do garáže. Dnes každý rád dá pračku za odvoz, protože například kupuje moderni parní. Potřeboval bych velkou na hadrose pro koně, máte někdo zkušenost co koupit pls ?
-
zverodoktor
Vlastne rozmýšľam, či by mi to až tak veľmi vadiloelbarto píše: ↑16. 1. 2022, 8:10 Tohle je nebezpečné, dáváš té "drahé polovičce" příliš prostoru. Časem ti oznámí, že moc chrápeš a prdíš a půjdeš i nocovat do garáže. Dnes každý rád dá pračku za odvoz, protože například kupuje moderni parní. Potřeboval bych velkou na hadrose pro koně, máte někdo zkušenost co koupit pls ?
Pračku kúp tú najlacnejšiu do ktorej sa to zmestí. Vplyvom kopy chlpov a silného nevyváženia pri žmýchani tých veľkých konských handier aj tak pôjde za 2-3 roky do prdele. A potom kúpiš druhú. Pri cenách tých dečiek, ustajnenia, kýblov kdejakých pamlskov a jazdeckých handier na priateľku bude cena tej práčky aj tak zanedbateľná
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, VS16, Anycubic Kossel
-
maximilianx33
Tak toto je podľa mňa na montérky úplne ideálne riešenie
Jednoduché, bez elektroniky a nemusíš sa báť, že si zanesieš hlavnú práčku olejom a bordelom z dielne. A ešte keď je to nepoužité od roku 1983, tak je to celkom úlovok. Som zvedavý, koľko toho ten motor ešte zvládne po toľkých rokoch státia
Silne znečistené monterky treba prat na teplote min 60 stupnov (a viac) a s predpieranim a je to vpohode.
A presne, moc volnosti davate ženám, potom pindajú do všetkého a vymýšlajú somariny … vieme ako to bolo s adamom a evou v raji…
Inak na prečistenie práčky sa mi osvedčili dve tablety do umývačky riadu a puatit na 60 stupňo 2hod.cyklus. Nikdy tam nelejte ocot. Gumové tesnenia a semeringy stvrdnú a môžu popraskat či netesnit.
A presne, moc volnosti davate ženám, potom pindajú do všetkého a vymýšlajú somariny … vieme ako to bolo s adamom a evou v raji…
Inak na prečistenie práčky sa mi osvedčili dve tablety do umývačky riadu a puatit na 60 stupňo 2hod.cyklus. Nikdy tam nelejte ocot. Gumové tesnenia a semeringy stvrdnú a môžu popraskat či netesnit.
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll