Hlavně si jí nekupuj...stačí že si znesvětil strojařinu
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
No že zrazují subtraktivní technologii a přecházejí k aditivní ...
Maximálně je může zachránit, že dřív možná svařovali, to je povolené ... to byly první příznaky
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Začíná mi to dost připomínat jednu epizodu Červenýho Trpaslíka s názvem "sebevědomí a mindrák"
Tady je pro pobavení ta epizoda volně přístupná v plné kvalitě:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/100 ... 425020005/
Chudák mít takovou blbou roli
Prosím o smazání tohoto účtu. Veškeré texty jsou smyšlené a neplatné.
No možná bys mohl v tom urážení přibrzdit, aby si na to jednou nedojel... A nevíš kdo je v jakým životním rozpoložení aby akceptoval tvoje urážky na rasu a místo bydliště apod. Třeba by taky někomu mohla dojít trpělivost. Nikdo se do tebe nenaváží tak si nech urážky od cesty. Přijde ti to normální neustále urážet? Máš nějakej osobní problém? Já myslím, že tvoje vyjadřování je již dosti přes čáru od nějakého špičkování a popichování. Myslím, že takové jednání již nepatří na odborné fora a nechápu admina, že ti to dlouhodobě toleruje.
Jo máš pravdu, Modroš dosáhne svýho... jak říkáš vyse*u se tady na to, už sem chodit nebudu. Modroši, Lapo, Elbarto vyhráli jste... to je to o co jste usilovali a proč jste to cíleně dělali stále do mě rejpali a uráželi mě v každým vlákně, abych odešel a netvořil vaší opozici při tom, když rejete do nováčků apod. Ale fašistický nadávky "Getho" apod. už je moc i na mě. A tak to chodí všude - spravedlnost je prostě slepá. Jako kdybych já byl ten kdo je napadá tak OK, ale vůbec jsem si jich nevšímal. Nemám tohle zapotřebí - OK. Takže tě poprosím smazat celý účet a všechny posty od roku 2011 - VŠE, i názorový komentáře atd. Děkuji. A s pánem Bohem.
https://www.facebook.com/tirotech.sk
Ahoj Martasg1 ahoj kluci
Neblbněte Martasg1 se občas choval zvláštně a vybočoval někdy to i přehnal , s těmi jeho kecy . Nikdo není dokonalý každý je nějaký
Spousta jeho příspěvků byla přínosná . A když se na něco zeptal ,tak se rozvinula fajn diskuze.
A nezapomínejte , že zase tu pomohl mnohým , z nás mnohokrát vysoustružit a vyfrézovat , za super cenu , co potřeboval není tu mnoho takových ochotných !!!
Nic nemaž zůstaň s námi to přejde
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
-
zverodoktor
Ja sa pripájam k Aximovi. Strojárske fórum (a vlastne žiadne fórum) by nemalo byť o urážaní sa navzájom.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, VS16, Anycubic Kossel