Dobrý den.
Jsem tady nový a tak na Vás zkušené programátory a frézaře mám dotaz.
Přemýšlím o pořízení nové cnc frézky. Měl jsem cybertronic a chtěl bych něco tužšího, přesnějšího s výměníkem nástrojů. Narazil jsem na bazoši na tohle:
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2228962 ... frezka.php
popřípadě na tohle se čtvrtou osou:
https://stroje.bazos.cz/inzerat/2244657 ... i-osou.php
Co si o tom myslíte?
Popřípadě nějaké zkušenosti?
Díky moc...
Rada s pořízením frézky
než z Tebe tady místní supi udělají lobotoma
tak bys měl specifikovat co s tím chceš dělat, protože jinou radu dostaneš od důchodce, který si občas ofrézuje krabičku na sletovanou elektroniku a jinou od člověka co obrábí tunový odlitky..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
No tak to je skvele, ze ho tady mame.. hned se mi bude lepe spat, kdyz budu vedet ze mi doporuci svuj obchod se zaskolovaci a dovozni prirazkou a nebudu muset (pokud bych chtel takovy stroj) hledat ve spouste cinskejch nabidek a kupovat ho nekde vyrazne levneji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
dostaneš špičkový nadstandardní servis, a nalepěj ti tam samolepku s tvým logem
jako ono kdyby přišel férově, zaplatil si třeba reklamu tak budiž, ono to asi své zákazníky má, je určitá sorta lidí, kteří si myslí, že když to koupí někde u překupníka, že mají nějakou záruku a lepší servis, to že si připlatí a kolik třeba pro ně není tak důležité, mají český návod, neřeší posílání peněz někam atd .. to jestli je to skutečně pravda je věc druhá