Výzva

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
pájač

27. 9. 2010, 4:57

Vyzývam uživateľa Pupak aby hodil za hlavu staré sváry a pochválil sa , čo nové za ten čas urobil. To Aeroomniho narýchlo urobené fórum určite nenaplnilo jeho predstavy , toto je zabehnuté a majstri ako je Pupak by určite priniesli ďaľšie obohatenie a nemali sa sťahovať do pozície pozorovateľov. Píšem to preto , lebo som teraz po dlhom čase užívateľa Pupak zbadal prihláseného . Prispej so svojimi poznatkami . Ďakujeme.
Pájač 8)
Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
Pavka

27. 9. 2010, 6:54

Taky se přidávám, aby Pupák dal o sobě vědět. Co bylo to bylo.
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

27. 9. 2010, 8:53

Moje řeč, Pupáku. Vždyť jsi tam na tom Aeroomniho fóru v podstatě sám. Já tam jednou za měsíc kouknu jen proto, abych viděl, co děláš. Zajímá mě to, protože jsi pro mě stále CNC autorita. Líbí se mi teda i Tvoje hrdost, protože tady se tehdá pár křivd fakt odehrálo, ale řekl bych, že se to tu od té doby hodně zlepšilo, lidi si tu dávaj bacha, aby se zbytečně nehádali, nenapadali a celkově blbě nekecali ... :P
Petr Spáčil
maverick

27. 9. 2010, 8:59

Taky sdílím názor, že taková kapacita jako Pupak tu chybí :(
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

27. 9. 2010, 9:41

no jen by se nemelo zapominat na fakta:

co tu pupak neni tak vpodstate vymyzeli zabomysi valky

co tu pupak neni tak se tu prilis nesiri bludy a paklize na nejaky blud nekdo poukaze neni z toho hned "flame"

pupak sliboval ze nic nesmaze a jakmile jsem po tydnu zrusil jeho ban
tak to bylo behem par minut vymaznute vsechno (ve finale mam zalohy fora ale nebudu stejnej krivak)

celkove se forum zklidnilo a myslim ze je i lidem prospesnejsi

a mohl bych pokracovat ale nema to smysl

me se po nem rozhodne nestyska a ani po aeroomnim

tot nazor admina
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
garulus
Kontaktovat uživatele:

27. 9. 2010, 10:45

Ja myslím že ich hrdosť už rozhodla...A mne osobne to len pripomína, že kumšt a šikovnosť niesu všetko...
pájač

28. 9. 2010, 6:45

Že je Pupak odborník , o tom asi nikto nepochybuje. Že sa občas pohašteril možno už dávno oľutoval. Takýmito vyjadreniami a prístupom mu ten návrat neuľahčíme . :(
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
Pavelono
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2010, 8:13

pájač píše:Že je Pupak odborník , o tom asi nikto nepochybuje. Že sa občas pohašteril možno už dávno oľutoval. Takýmito vyjadreniami a prístupom mu ten návrat neuľahčíme . :(
SOUHLASIM.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2010, 9:09

dalsi fakt:

odbornik ktery radi novackovi aby si nasypal brusny prach do stroje....

takovejch odborniku je na kazdym rohu za 5 korun pytel

radsi si vazte lidi kteri jsou skutecni odbornici a kteri tu zustali a radi nam vsem
taky nemuseli mit nervy na to chvastani a bludy a odejit

a to by pak forum teprv o hodne prislo
navic jsem kvuli pupakovi ja osobne 2x uvazoval o kompletnim zruseni
fora a 1x z toho to udelal, ale protoze se naslo spousta lidi kteri me presvedcili ze to ma pokracovat tak jsem to nakonec obnovil

to vazne chcete?

to bylo reci o novem pupakove foru a skutek utek

ono je to totiz o skutcich a ne jen o recech
(bohuzel spousta pupakovejch masin odpovida spis recem nez skutkum viz. jejich majitele, a to jich dalsi spousta nechodi na tohle forum a meli by k tomu co rict a rikali by to same)
Bob
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2010, 11:08

No chtěl jsem reagovat na prosby některých členů tohoto fora na slavnostní návrat ODBORNÍKA Pupáka, už včera. Ale myslel jsem, že toto vlákno zanikne. Plně se stavím za názor admina a majitele tohoto fora. Jaký je Pupák odborník, tak to vám nejlépe vysvětlí lidé, kteří si od něho koupili některý z jeho výtvorů, sám jsem z jedním z nich mluvil a nemám žádný důvod mu nevěřit. Prostě bída a utrpení. Mě samotného stála odborná rada od Pupáka jenom cca 900Kč, to bylo v začátku mého vstupu na toto forum, jasně nemusel jsem ho poslouchat, moje blbost - ale když on byl tady na foru takový uznávaný ODBORNÍK snad úplně na všechno........Pokud se někomu po Pupákovi stýská, není přece problém, aby si s ním dopisoval :wink:ˇRosťa
garulus
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2010, 11:10

Ja keď som sa prihlásil/registroval na toto fórum, tak som bol veľmi nadšený že niečo také existuje. Tiež som čítal „inkriminované“ vlákna, a spravil som si názor a filtroval som som informácie. Mám predsa svoj rozum a viem že, čo človek to názor....

Ako nestranný pozorovateľ (nemám v tom svoje emócie) môžem povedať, že nech si tu píše kdo chce čo chce, tak sa tu zatiaľ vždy objavil aj protinázor, a zasa je na mne ako sa rozhodnem...Ale nepáči sa mi keď to záčina byť osobne :cry:

Zatiaľ je pre mňa toto fórum iba prínosom, a myslím že pre každého.

Každopádne ak by si sa rozhodol toto fórum zrušiť, tak tu chcem mať možnosť si ho stiahnuť a použivať offline. Lebo je to pre mňa lepšie ako kedysi štúdium na strednej škole :D :D :D
Mirek-Gravos
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2010, 1:41

To Bob: naprosty souhlas. A protoze tu pusobim komercne, nenalezi mi hodnodnotit vykony konkurence. Vazim si tohoto fora nejen pro to, ze je mi ku prospechu, ale hlavne pro to, ze v nem pusobi lide schopni a nezistni. Jsou jich desitky a maji moji uctu a dik. Ti, kterym se styska, si skutecne muzou prejit jinam a vymenovat si zkusenosti u aeromniho.
Je az k neuvereni, jak trpelive zde "experti" radi zacinajicim, tak tu erudici a slusnost prosim zachovejme.
Robokopovi se proste povedlo spojit podobne zamerene lidi k jejich vzajemneme radosti a prospechu. Za to mu patri velky DIK.
Mirek
pájač

28. 9. 2010, 4:41

Dobre páni. Ľutujem, že som túto tému nahodil. Myslel som to v dobrom.
Žiadam admina aby toto vlákno zmazal . Ďakujem.
Pájač
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2010, 5:49

nevim jestli to mam mazat protoze bych mohl byt narcen z cenzury
radsi to pouze zamknu protoze stejne nema cenu pokracovat
paklize bud mit nekdo potrebu to jeste jakkoli pozitivne/negativne komentovat necht mi posle soukromou zpravu
kdyz by mel neco co ma smysl da se to sem vzdy pridat
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“