taky se vam obcas nedari?
Moderátor: sysel

- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomělo jednu příhodu ze školy - na praxích jsme měli něco podobného - tam byl lakatoš se zadním drapákem - tahali jsme s tím stromy z těžby a protahovali odvětvovačkou. Tenkrát (r. 1981) to byla vývojová věc, a některou "chytrou hlavu" napadlo dát ten drapák i na Zetora s lesnickou úpravou a tahat to s ním. Údajně, aby se ušetřilo. Jenže klasický traktor na to nebyl konstruovaný, a tak při vlečení kmene docházelo často k situaci z prostředku toho videa - kdy šel traktor po zadních.
No a když se to stalo spolužákovi (z vyššího ročníku) na praxi, tak ten se lekl, a v momentě, kdy byl traktor čumákem nahoru, tak vyšlápl spojku. Samozřejmě traktor dopadl, udělalo to křup --- a zpátky jsme už vezli traktory dva - protože jak dopadl, tak se v místě spojení motoru a převodovky přepůlil ....

No a když se to stalo spolužákovi (z vyššího ročníku) na praxi, tak ten se lekl, a v momentě, kdy byl traktor čumákem nahoru, tak vyšlápl spojku. Samozřejmě traktor dopadl, udělalo to křup --- a zpátky jsme už vezli traktory dva - protože jak dopadl, tak se v místě spojení motoru a převodovky přepůlil ....

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak to berme jako vyzvu, ze i kdyz se nam nedari, nemusime pouzivat sprosta slova, a ze to, co vymyslime, bude dobry. Aby se nad nasi praci nemusel nikdo takhle rozcilovat.
Ja to nemuzu hodnotit (nemakal jsem s tim), ale ten Lakatos muze bejt peknej dric. Nejspis jen soudruh konstrukter neco nedomyslel. Ale kdo se nesplete...
Vymena zarovky u Megane taky trva odbornikovi docela dlouho.....
http://www.youtube.com/watch?v=1mhUt-kHhhY
Ja to nemuzu hodnotit (nemakal jsem s tim), ale ten Lakatos muze bejt peknej dric. Nejspis jen soudruh konstrukter neco nedomyslel. Ale kdo se nesplete...
Vymena zarovky u Megane taky trva odbornikovi docela dlouho.....

http://www.youtube.com/watch?v=1mhUt-kHhhY
Já mám KIA Sportage 2008, a při pročítání manuálu, výměna mlhovkových žárovek, je úplně to stejné - autoservis - sundání předního nárazníku a věcí tím spojených, takže bych to viděl cca 2hod. + žárovka= cca 2000Kč
Rosťa