Prodám a pošlu na dobírku kopii dokumentace na soustruh SN 20 MAS.
Pc 500 + 100 Kč.Nyní 300 + 100 Kč.
Manuál na soustruh SN 20
Myslím, že by bylo dobré ho naskenovat i pro ostatní uživatele a zveřejnit ho. Lidé si tu zde pomáhají. Je to jen můj názor a tvé rozhodnutí. 
Pro petrlunak: Jinak na prodej je tu jiné vlákno.

Pro petrlunak: Jinak na prodej je tu jiné vlákno.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky me mrzi ze se s timhle takhle kseftuje navic uz s kopii
nekdo dal max 50kc za kopirku a pak to s klidnym svedomim vynasobi deseti protoze nekdo komu se rozbil soustuh je v nouzi a koupi to
tohle forum je postaveno a zije z toho ze si tu lide navzajem zadarmo poradi , spousta takovychto navodu je tu zdarma a urcite budem radi kdyz budou pribejvat
nekdo dal max 50kc za kopirku a pak to s klidnym svedomim vynasobi deseti protoze nekdo komu se rozbil soustuh je v nouzi a koupi to
tohle forum je postaveno a zije z toho ze si tu lide navzajem zadarmo poradi , spousta takovychto navodu je tu zdarma a urcite budem radi kdyz budou pribejvat
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jinak konecne jsem zalozil vlakno vyhradne pro dokumentaci ke strojum
kdyz se bude nekomu chtit tak prosim aby prosel forum a pretahal tam vsechny manualy co tu jsou
kdyz se bude nekomu chtit tak prosim aby prosel forum a pretahal tam vsechny manualy co tu jsou
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlasrobokop píše:taky me mrzi ze se s timhle takhle kseftuje navic uz s kopii.........spousta takovychto navodu je tu zdarma

já postupně co mám tak zasouvám na moje stránky,co postupně budu skenovat taky hned vystavím a zadarmo si to můžou stáhnout všichni,v tom nevidím problém,komunitu obráběčů kovů a všemožných kutilů mám docela rád

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
-
Jedinej způsob jak zamezit takovejm neférovejm obchůdkům je nacpat do rubriky Návody všechny manuály co kdo máme, jako to už udělal Potraviny,tím se takovejm chytrákům podstatně zůží prostor.
ciao Martino
ciao Martino
Jenom omluva a na vysvětlenou. Koupil jsem soustruh SN 20 bez manuálu, který jsem sháněl mimo jiné i na internetu.Na tomto fóru jej
svého času nabízel jeden účastník.Jím mi bylo sděleno ať čekám,že nejsem sám.Čekám téměř rok a nic.Obrátil jsem se na jednu paní z Příbrami (bohužel záložku s kontaktem jsem už vymazal),která mi kopii skutečně poslala za 600 Kč.
Soustruh,protože mi nevešel do dílny,jsem nakonec prodal.Manuál jsem nabídl s výraznou slevou na vašem fóru. Ta nabídka
sem skutečně nepatří a já se za to hluboce omlouvám. Kdybych vlastnil skener a uměl to,tak bych jej sem vložil.
Teď mám problém jiný. Sháním totiž manuál na Volman L20. Kdyby se někdo našel,manuál ofotil,jel do obchodu 5 km pro obálku,zabalil,opět 5 km zavezl na poštu a poslal mi na dobírku tak mu rád těch 600 Kč věnuji.
svého času nabízel jeden účastník.Jím mi bylo sděleno ať čekám,že nejsem sám.Čekám téměř rok a nic.Obrátil jsem se na jednu paní z Příbrami (bohužel záložku s kontaktem jsem už vymazal),která mi kopii skutečně poslala za 600 Kč.
Soustruh,protože mi nevešel do dílny,jsem nakonec prodal.Manuál jsem nabídl s výraznou slevou na vašem fóru. Ta nabídka
sem skutečně nepatří a já se za to hluboce omlouvám. Kdybych vlastnil skener a uměl to,tak bych jej sem vložil.
Teď mám problém jiný. Sháním totiž manuál na Volman L20. Kdyby se někdo našel,manuál ofotil,jel do obchodu 5 km pro obálku,zabalil,opět 5 km zavezl na poštu a poslal mi na dobírku tak mu rád těch 600 Kč věnuji.
Luňák
ten manual je uz tu http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=82&t=5995
je to sice na SN 20 A ,ale ja uz vlastnim manual na sn 20 -stal ma 1flaša vina a benzin na 10km ,je sice tmavo ofoteny no skusim ho naskenovat a vyblednut ,potom tu bude ZADARMO !!!!!! S pozdravom Zdeno
je to sice na SN 20 A ,ale ja uz vlastnim manual na sn 20 -stal ma 1flaša vina a benzin na 10km ,je sice tmavo ofoteny no skusim ho naskenovat a vyblednut ,potom tu bude ZADARMO !!!!!! S pozdravom Zdeno
sustruh SN 20 od 26.11.2010
http://uloz.to/?partner=47011" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uloz.to/?partner=47011" onclick="window.open(this.href);return false;