Ban

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Odpovědět
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

20. 10. 2010, 4:40

uzivatel Angello dostal definitivni zakaz pristupu na forum z duvodu toho ze sem prisel pouze skodit.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

20. 10. 2010, 9:44

Já to četl a rozumné řešení bylo nereagovat (chápu ,že to jde těžko sám jsem se hodně přemlouval) ,ale zárověn s odstraněním toho angela nebo jak se jmenoval se ztratili i jiné příspěvky , takže vyvstává otázka ? jak to řešit dál ,tohle se přeci může opakovat pořád dokola ne :( možná by bylo řešení založit vlákno SMETIŠTĚ kam by tyhle hulvátoviny robo směřoval a třeba jednou tejdně to mazal jako spam . A tak dát možnost rozumnejm lidem si to přečíst a udělat si názor . :D
Snad už bude brzo ATC

http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
Miller
Sponzor fora

20. 10. 2010, 10:04

Já to četl a rozumné řešení bylo nereagovat
zárověn s odstraněním toho angela nebo jak se jmenoval se ztratili i jiné příspěvky
Zdá se mi v tvých úvahách být rozpor - "ztratily" se pokud vím jen ty příspěvky, ve kterých někdo "reagoval" na vyloženou ptákovinu - zaslouží si podle tebe takový příspěvek aby zůstal?
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

20. 10. 2010, 10:11

V tom případě nemohu najít příspěvek Bobíka na to svoje dřevo ,ale asi špatně hledám a ty mě ho najdeš ,protože jsem zapoměl jaký měl na mysli ,který se dobře frézuje .
Snad už bude brzo ATC

Miller
Sponzor fora

20. 10. 2010, 10:24

nebyl to buk?
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

20. 10. 2010, 10:31

Už to neřeš ted už je to stejně jedno . :D
Snad už bude brzo ATC

sidonie

21. 10. 2010, 6:45

kovohemil píše:Já to četl a rozumné řešení bylo nereagovat (chápu ,že to jde těžko sám jsem se hodně přemlouval) ,ale zárověn s odstraněním toho angela nebo jak se jmenoval se ztratili i jiné příspěvky , takže vyvstává otázka ? jak to řešit dál ,tohle se přeci může opakovat pořád dokola ne :( možná by bylo řešení založit vlákno SMETIŠTĚ kam by tyhle hulvátoviny robo směřoval a třeba jednou tejdně to mazal jako spam . A tak dát možnost rozumnejm lidem si to přečíst a udělat si názor . :D
Toto řešení by bylo pro správce fóra vyčerpávající a nesmyslné. Vyloučením dotyčného hulváta se ušetří hromadě lidem infarkt a jiné neduhy.
Jsou dva typy lidí, jedni chtějí na fóru hromadu příspěvků a druhým stačí desetina ale k nějakému smysluplnému tématu.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

21. 10. 2010, 10:25

mazal jsem reakce na toho hulvata
celkem cca 30 prispevku, jestli jsem pri to maznul i neco cenneho velice se omlouvam bylo to nedopatrenim
existpierre

21. 10. 2010, 11:25

treba checknut IP, ci si niekto aj srandu nerobil :D (skusenost z ineho fora, fake patril celkom zdatnemu userovi ubuntu fora :D )
bobik

21. 10. 2010, 12:26

Jo byl to buk.
gnat
Kontaktovat uživatele:

21. 10. 2010, 12:35

existpierre píše:treba checknut IP, ci si niekto aj srandu nerobil :D (skusenost z ineho fora, fake patril celkom zdatnemu userovi ubuntu fora :D )
To zas tak zdatnej nebyl, když to dělal ze své IP adresy.
SABLE-2015
magi
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

21. 10. 2010, 1:00

On to byl především Magor s velkým M.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

21. 10. 2010, 1:03

to rozhodne
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

21. 10. 2010, 9:00

kovohemil píše:Já to četl a rozumné řešení bylo nereagovat (chápu ,že to jde těžko sám jsem se hodně přemlouval) ,ale zárověn s odstraněním toho angela nebo jak se jmenoval se ztratili i jiné příspěvky , takže vyvstává otázka ? jak to řešit dál ,tohle se přeci může opakovat pořád dokola ne :( možná by bylo řešení založit vlákno SMETIŠTĚ kam by tyhle hulvátoviny robo směřoval a třeba jednou tejdně to mazal jako spam . A tak dát možnost rozumnejm lidem si to přečíst a udělat si názor . :D
S takovými magory mám bohaté zkušenosti jak ode mě, tak z podpory na phpBB.cz. Dá se to zkráceně shrnout do několika bodů:

Nereagovat na jeho příspěvky
Pokud jsou nesmyslné, tak je okamžitě smazat, jak to udělal Robokop
Nepsat nikde o tom, jak ten magor tu nadělal bordel - na to on čeká - prostě potichu a bez publicity ho odstranit
Zabanovat mu nick - ale hlavně zabanovat mu mail. Banovat IP nemá smysl. On se totiž může registrovat pod různými nicky nebo z různých IP - ale volné maily mu velmi rychle dojdou, a nutnost si při každé registraci založit mail ho velmi rychle přestane bavit. Naopak když mu nezabanuješ IP, tak velmi rychle poznáš, odkud jde.
Nezakládat žádné smetiště, nebo kafilerii, .... a nepřesouvat tam ty příspěvky - rovnou je potichu a bez jakékoliv publicity likvidovat.

Tito strupani se titož v podobných reakcích vyžívají a baví se tím, jak jsou ostatní nasraní. Pokud jim tuto radost seberete, přestane je to bavit.

P.S.: toto téma doporučuji po několika dnech komplet smazat.
Odpovědět

Zpět na „Provozní záležitosti“