tiez s tym nemam problem. vsetko je o dohode.robokop píše:i to je mozne, budu rad kdyz mi to nekdo pomuze tahnout
vypadek
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes to jede jako blesk.
Reklamu přežijeme, určitě jí bude pořád míň než na jiných webech.
Co se týká finančních příspěvků, tak já si vždy dobře rozmýšlím, na co dám a na co ne, ale v případě tohoto fóra bych neváhal. Ostatně, díky němu získávám i určité nezanedbatelné procento zakázek.
Reklamu přežijeme, určitě jí bude pořád míň než na jiných webech.
Co se týká finančních příspěvků, tak já si vždy dobře rozmýšlím, na co dám a na co ne, ale v případě tohoto fóra bych neváhal. Ostatně, díky němu získávám i určité nezanedbatelné procento zakázek.
Petr Spáčil
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Můj nejmladší zaměstnanec říkal, že toho strejdu tučňáka bysme neměli nechat chcípnout hladyrobokop píše:dekuju vsem za nabidky a podporu
hned jak bude forum na novem zeleze zacnu tesit i toto
diky

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Robokope zveřejni někde číslo účtu kam můžem poslat nějakou tu kačku, přece jen to je tady pro nás a když jsou nenadálé situace musíme si vypomoct.
Libor
Libor

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ok hodte to na 177131495/0300 a v poznamce uvedte cnc forum a uzivatelske jmeno
v novem foru pak udelam znacku u nicku kazdemu kdo prispeje bez ohledu na castku
predem vsem dekuji za pomoc k tomu aby bylo forum nezavisle a sobestacne
uvazuji i o nejakem obcanskem sdruzeni ktere by se mohlo k tomuto zalozit a oficializovat tak tim tento projekt
v novem foru pak udelam znacku u nicku kazdemu kdo prispeje bez ohledu na castku
predem vsem dekuji za pomoc k tomu aby bylo forum nezavisle a sobestacne
uvazuji i o nejakem obcanskem sdruzeni ktere by se mohlo k tomuto zalozit a oficializovat tak tim tento projekt
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
souhlasim s ostatnimi. tohle forum ctu denne.
jinak predpokladam, ze je to jen otazka casu, ale mel bys asi dat to cislo uctu s nejakou vysvetlivkou nekam na uvodni stranu, aby to bylo snadno viditelne a pripadne dohledatelne.
jinak predpokladam, ze je to jen otazka casu, ale mel bys asi dat to cislo uctu s nejakou vysvetlivkou nekam na uvodni stranu, aby to bylo snadno viditelne a pripadne dohledatelne.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze aby toho nebylo malo a ze lidi drzi slovo tak jsem dnes prisel s novym serverem na dohodnuty hosting a tam mi rekli ze se dohoda rusi a ze chteji za hostovani 900 bez DPH za usmudlanych 10 megabitu a bez UPS
tohle mi prijde jako nehorazne vydirani zmenit takhle podminky ve chvili kdy prijdu se serverem na misto
budu to tedy preklapet asi o vejkendu nebo v pristim tydnu
samotna operace ktera zpusobi vypadek by nemela trvat dele nez jeden den, holt v tom bude muset bejt i zmena DNS atd...
tohle mi prijde jako nehorazne vydirani zmenit takhle podminky ve chvili kdy prijdu se serverem na misto
budu to tedy preklapet asi o vejkendu nebo v pristim tydnu
samotna operace ktera zpusobi vypadek by nemela trvat dele nez jeden den, holt v tom bude muset bejt i zmena DNS atd...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
forum prevedeno na novy hardware a verzi aplikace
jak se bude vsem aktualizovat DNS tak to zacne chodit
nasledne jeste doaktualizuji prilohy z posledni doby a cely system otestuji a donastavim
samozrejme vse neslo podle predstav takze se samotny prevod databaze pekne protahnul
(v predchozim testu to probehlo naprosto hladce, o tyden pozdeji naostro samej prusvih
)
jak se bude vsem aktualizovat DNS tak to zacne chodit
nasledne jeste doaktualizuji prilohy z posledni doby a cely system otestuji a donastavim
samozrejme vse neslo podle predstav takze se samotny prevod databaze pekne protahnul
(v predchozim testu to probehlo naprosto hladce, o tyden pozdeji naostro samej prusvih

- garulus
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Robokop. Chcel by som ti prispieť, ale z môjho anglického účtu nemôžem posielať do zahraničia a do banky sa mi kôly tomu nechce. Nemáš paypal? A prosím nehanbi sa poriadne zvýrazniť možnosť prispievania na fórum