PRIPOMINKY K NOVE VERZI
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, cache prover uz by to melo byt ok
co se tyce uprav vzhledu
trosku jsem se na to koukal a hral si s tim
vpodstate je to problem kam to dat atd...
kdyz ty funkce zrusim tak je to na prd protoze to jsou mnohdy uzitecne funkce (kdyz prijde nekdo s rejpavym dotazem a ma celkovy pocet prispevku 1 a registroval se vcera tak hned tusim co bude nasledovat)
ostatni veci jakbysmet
za chvilku by nekomu zase schazeli
takze bych zatim chvili pockal na to jak se to zazije a kdyz to opravdu bude prekazet da se s tim neco delat
co se tyce uprav vzhledu
trosku jsem se na to koukal a hral si s tim
vpodstate je to problem kam to dat atd...
kdyz ty funkce zrusim tak je to na prd protoze to jsou mnohdy uzitecne funkce (kdyz prijde nekdo s rejpavym dotazem a ma celkovy pocet prispevku 1 a registroval se vcera tak hned tusim co bude nasledovat)
ostatni veci jakbysmet
za chvilku by nekomu zase schazeli
takze bych zatim chvili pockal na to jak se to zazije a kdyz to opravdu bude prekazet da se s tim neco delat
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ty html linky by meli byt u novych prispevku OK
u starych je budu muset premastiti databazovym dotazem protoze jsou ty odkazy zakodovany v textech prispevku uz v HTML a pri prevodu se to asi modifikovalo
u starych je budu muset premastiti databazovym dotazem protoze jsou ty odkazy zakodovany v textech prispevku uz v HTML a pri prevodu se to asi modifikovalo
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
- Kontaktovat uživatele:
jeste jedna vec nevim zdali se mi to nezda ale je jiny font treba na prehledu novych zprav a aspon na mem lcd 1920x1200 to pusobi dost necitelne, jinak nova verze je uz prehlednejsi jak si na ni clovek zvyka 

CO je s obrázkama, zobrazují se nebo je to jen u mě. Zatím se mi nenačetl žádný.
Mě se obrázky zobrazují, ale jen ty starší cca 14dní, jak psal Robokop výše.
jj ten font je jiný, já na 1400x1050 s čitelností fontu nemám problém (ikdyž popravdě žádné terno na čtení to také není), spíše mi vadí ta "roztahanost" toho fóra, kdy na tomto rozlišení vidím pouze cca 3 "průměrné" příspěvky. A představoval bych si tak 4-5, tj. jak to bylo v minulé verzi a čehož se dá dosáhnout právě přeházením(nikoliv vyházením) těch "tlačítek" v odpovědích.
jinak obrovské plus nové verze, alespoň pro mne je výrazné zvýšení celkové rychlosti fóra (načítání/náhledy...)
jj ten font je jiný, já na 1400x1050 s čitelností fontu nemám problém (ikdyž popravdě žádné terno na čtení to také není), spíše mi vadí ta "roztahanost" toho fóra, kdy na tomto rozlišení vidím pouze cca 3 "průměrné" příspěvky. A představoval bych si tak 4-5, tj. jak to bylo v minulé verzi a čehož se dá dosáhnout právě přeházením(nikoliv vyházením) těch "tlačítek" v odpovědích.
jinak obrovské plus nové verze, alespoň pro mne je výrazné zvýšení celkové rychlosti fóra (načítání/náhledy...)

vystihl jsi to dobre - k cemu mi je obrovska obrazovka, kdyz se mi na ni vejdou sotva 3 prispevky - to je opravdu "opruz"pajda píše:(ikdyž popravdě žádné terno na čtení to také není), spíše mi vadí ta "roztahanost" toho fóra, kdy na tomto rozlišení vidím pouze cca 3 "průměrné" příspěvky. A představoval bych si tak 4-5, tj. jak to bylo v minulé verzi a čehož se dá dosáhnout právě přeházením(nikoliv vyházením) těch "tlačítek" v odpovědích.
asi se pustim do vlastni upravy CSS pro Stylish
Nechci být nevděčný, tohle forum je super, ale mně se nová verze nelíbí. Jednak je to tím, že obecně nemám rád změny, ale teď tady si připadám jak na tenise. Název příspěvku vlevo, žlutá ikonka že je nepřečtený vpravo, pak znovu doleva podívat kdo to napsal, všechno je děsně roztahaný jak do stran tak navýšku, informační hodnota na cm2 plochy monitoru výrazně menší.
co tak pouzit ctrl-Pruduch píše:Nechci být nevděčný, tohle forum je super, ale mně se nová verze nelíbí. Jednak je to tím, že obecně nemám rád změny, ale teď tady si připadám jak na tenise. Název příspěvku vlevo, žlutá ikonka že je nepřečtený vpravo, pak znovu doleva podívat kdo to napsal, všechno je děsně roztahaný jak do stran tak navýšku, informační hodnota na cm2 plochy monitoru výrazně menší.

Radsej budem 7h rozmyslat a 1h pracovat ako opacne
Tato úprava volné mezery mezi textem neodstraní, ale jen je zmenší - ve stejném poměru jako velikost textu.
Radek
Radek
hopik píše:co tak pouzit ctrl-Pruduch píše:Nechci být nevděčný, tohle forum je super, ale mně se nová verze nelíbí. Jednak je to tím, že obecně nemám rád změny, ale teď tady si připadám jak na tenise. Název příspěvku vlevo, žlutá ikonka že je nepřečtený vpravo, pak znovu doleva podívat kdo to napsal, všechno je děsně roztahaný jak do stran tak navýšku, informační hodnota na cm2 plochy monitoru výrazně menší.
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
Pisal som prispevok prikladal som tam aj jpeg
ked som ho odoslal objavila s takato hlaska
taka ista ako v hornom prispevku
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ postgres ]
ERROR: value "7221500434" is out of range for type integer []
Objevila se SQL chyba při generování této stránky. Pokud problém přetrvá, kontaktujte administrátora fóra.
Informujte prosím administrátora fóra nebo webmastera: info@c-n-c.cz
ked som ho odoslal objavila s takato hlaska
taka ista ako v hornom prispevku
Všeobecná chyba
SQL ERROR [ postgres ]
ERROR: value "7221500434" is out of range for type integer []
Objevila se SQL chyba při generování této stránky. Pokud problém přetrvá, kontaktujte administrátora fóra.
Informujte prosím administrátora fóra nebo webmastera: info@c-n-c.cz
Radsej budem 7h rozmyslat a 1h pracovat ako opacne
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
ano ano mám stejnej problém s přílohou(obrázek), nejhorší je to, že napíšeš text, vložíš obrázek napíše ti to tu chybu, dáš zpět a text je v čudu 

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Přesně z tohoto důvodu na skoro všech fórech, zvláště u obsáhlejšího příspěvku, je jistota si po napsání textu celý text zkopírovat do schránky ctrl+c. Pak mám jistotu, že když to náhodou během uploadu schrastne, tak o něj nepřijdu a nemusím jej psát nanovo.tumlik píše:ano ano mám stejnej problém s přílohou(obrázek), nejhorší je to, že napíšeš text, vložíš obrázek napíše ti to tu chybu, dáš zpět a text je v čudu
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.