Koupím unašeč resp tlumič rázů el. motoru na SU50 (1962), po repasi motoru se již nevrátil.
Dále bych ocenil dokumentaci, rád odkoupím i kopii
Meister@allizolmont.cz
724305787
Koupím unašeč/tlumič rázů SU50
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dokumentaci ti oscanuju jak přijdu domů z práce, není problém. Není přímo od SU50 vyráběného v TOS, ale od korejského SU50 vyráběného v licenci. Mám doma taky SU50 TOS, ale lepší dokumentaci jsem nesehnal.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Děkuji, to jsem ani nevěděl že se prodala licence:-)
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Divit se můžeš, to se nezakazuje
. Doma mám SU50/2000 TOS a v práci SU50/1500 made in DPRK. Jediný rozdíl je, že Korejec má elektriku v noze pod vřeteníkem a TOSka v rozvaděči mimo mašinu. Jinak do detailu stejné.
Jestli se licence prodala, nebo dala zadarmo v rámci RVHP to netuším.

Jestli se licence prodala, nebo dala zadarmo v rámci RVHP to netuším.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Máš to tady http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=82&t=5920
Je to bohužel v azbuce, na to jsem dopoledne zapoměl. Snad z toho něco vystuduješ. Výkresy jsou všechny + schéma od československé TOSky
Je to bohužel v azbuce, na to jsem dopoledne zapoměl. Snad z toho něco vystuduješ. Výkresy jsou všechny + schéma od československé TOSky
děkuji:-) zkusím se rozvpomenout na základní školu:-)
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Maličkost. Není zač. Pro nevěřící Tomáše jsem tam hodil ještě i fotky obou mašin. Na Korejské je mezi ampérmetrem a velkým štítkem ještě maličký štítek, kde je zřetelně vidět "Made In D.P.R.K." Úplně stejnou Korejku měli i v Třebíči v Unipletu.