help Soustruh VOLMAN 16?

Tovární CNC a apřestavby konvenčních soustruhů
Odpovědět
kroupahans
Kontaktovat uživatele:

3. 12. 2010, 12:32

Zdravím pánové,
pořídil jsem si tento soustruh http://aukro.cz/item1180917664.html v poměrně dobrém zachovalém stavu za pěkný peníz a s dostupností za "lesem" (ani ne 10km). Soustruh je funkční, seřídil jsem spojku, vyčistil, namazal, vyměnil filcy na suportu. Bohužel má jen ozubená kola pro řezání metrických závitů, kdyby byla celá sada, tak umí withworty i modulový. Na štítku nic není, pouze GO r.1960 Tak bych se rád zeptal, zda-li někdo má s tímto strojem nějaké zkušenosti, popřípadě může poskytnout nějaké informace, dokumentaci. Díky všem :wink:
Mirek-Gravos
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

3. 12. 2010, 1:31

Gratujuju, je fakt krasnej a za supr cenu. I ten magacin kolem stroje, asi u puvodniho majitele.
Nevahej a popros Tumlika pres SZ. S temi koly by urcite neco vymyslel, nenajdes povolanejsiho.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 12. 2010, 4:01

presne na tomhle typu jsem se neco natocil
bohuzel tam chybeli kola takze jsem tam zavity nikdy nepokousel
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
kroupahans
Kontaktovat uživatele:

4. 12. 2010, 10:01

Mirek-Gravos píše:Gratujuju, je fakt krasnej a za supr cenu. I ten magacin kolem stroje, asi u puvodniho majitele.
Nevahej a popros Tumlika pres SZ. S temi koly by urcite neco vymyslel, nenajdes povolanejsiho.
No bohužel to co je okolo k tomu nebylo, původní majitel si sehnal jiný soustruh a pokračuje ve výrobě, dostal jsem pouze otočný hrot. Ale nevadí časem se toho taky sežene víc ;-)
Odpovědět

Zpět na „CNC soustruhy“