Ahoj všem, chtěl bych vás poprosit jestli náhodou nemá doma někdo tuhle nabíječku viz obrázky. Ulomil se mi kontakt při zasouvání baterie do nabíječky, který potom někde zkratoval DPS a nabíječku to zničilo. Nabíječku jsem z 90% rozchodil, vypíná dříve. Jeden rezistor na pozici R8 nemůžu identifikovat je totiž spálený na uhel. Tímto bych rád někoho poprosil pokud někdo tuto nabíječku má doma, mohl by jí rozebrat a zjistit mi barevný kód či přímo hodnotu toho rezistoru. Sběhal jsem už všechny známé a nikdo takový nabíječ nemá dal jsem i na pozici trimr ale je to laborace rychlejší by bylo znát tu hodnotu (při první testu s trimrem šel do háje znovu jeden tranzistor) . Pokud by se našla nějaká dobrá duše byl bych velice rád. Pozn: googlil jsem servisní manuál dlouho a nic zadarmo
Děkuji za každou informaci Honza
Nabíječka HITACHI k akuvrtačce
Ahoj tak mi to nedalo a na této stránce http://www.nodevice.com/ jsem tedy zaplatil 8USD za možnost natahat servisní manuály no a byl jsem teda pěkně nasr...... protože ten servisní manuál neobsahuje schéma ani seznam součástek ale jinak jsem našel spousta jiných a kvalitních servisních manuálů značek Yamaha, Sony, Panasonic....takže trocha kompenzace byla. Platnost možnosti stáhnutí čehokoli po zaplacení je 24 hodin tak pokud někdo něco potřebujete tak můžete využít cca 22 hodin od této zprávy.
Přihlašlovací údaje: user: gogin password: gogin po uplynutí doby heslo změním
Jinak tu hodnotu rezistoru stále neznám takže kdyby někdo měl tak mooc prosím.
Přihlašlovací údaje: user: gogin password: gogin po uplynutí doby heslo změním
Jinak tu hodnotu rezistoru stále neznám takže kdyby někdo měl tak mooc prosím.
Tak konečně hurá tady jsem to našel http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 24yfa&sid= musel jsem tedy vyretušovat obrázek abych zjistil hodnotu toho odporu páč byl schovanej ve stínu chladiče. Hodnota odporu je 150R a už to maká jako fík. Můžu pokračovat ve stavbě CNC a ušetřené 2tis. za koupi nové nabíječky můžu utratit za materiál na CNC. Jinak odkaz na forum který jsem uvedl doporučuju. Mraky informací a konstrukcí všeho možného.