..Vianoce..
..štastne a vesele vianoce vám prajem vela darčekov hlavne sústruhy nejake pod stromčekom aby ste našli alebo vrtačky ,cnc- čka alebo neviem čo si želate..ať se vám daří dílo..
Naposledy upravil(a) peter1 dne 24. 12. 2010, 5:20, celkem upraveno 1 x.
sustruh sv18 ,vrtačka
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
To chystám nový model na rok 2011 

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem dostal tento rok opět moc pěkný dáreček pod stromeček, ráno ho asi pošlu ukázat Magimu na ČOVku 

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám k Vánocům novou vrtačku Hitachi. Koupil jsem ji tátovi, protože jsem věděl, že by potřeboval novou, jenže on si mezitím koupil Narexku. A pravda, lepší model. Nicméně ukázal jsem se jako dobrák, a mám novou vrtačku. Takhle se to dělá! Drsňáci to můžou zkusit aplikovat i na manželce 

Petr Spáčil
Tak u té bych s podobnou věcí neuspěl, leda že by to bylo v plánu, zbavit se jí. Já dostal sadu vrtáků s pořadačem nebo jak se to jmenuje,od 1 - 10 mm, jsou po desetině, malý průměry i po pěti stovkách do 3 mm . Budu v tom mít alespoň pořádek, doteď jsem vrtáky měl válet všude a byl problém nějaký přibližně použitelný najít.
Doufám, že to tak nedopadne, to by mi ten pořadač byl celkem k ničemu.Miller píše:Aspoň dobře poznáš, které vrtáčky vůbec nepoužíváš, ty zůstanou v tom pořadači...sidonie píše:...Budu v tom mít alespoň pořádek...

Pokud to budeš muset uklízet, tak je to dobré - já měl v práci stojánek udělaný ze špalíku a ten jsem musel zamykat do šuplete, protože si kamarádi rádi půjčovali, když to bylo tak pěkně po ruce. Tam byly všechny vrtáky na místě. Doma mám dva kupované - jeden trvale na ponku, druhý zase na "bastl-stole", ty jsou poloprázdné, ty používané kousky se válí všude možně (kde jsem jen to četl
)

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
tumlik píše:Tak já jsem dostal tento rok opět moc pěkný dáreček pod stromeček, ráno ho asi pošlu ukázat Magimu na ČOVku
Ukázala, já podívala. Já zvědavá

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Hm už to asi proběhlo vyhnívacím procesemmagi píše:tumlik píše:Tak já jsem dostal tento rok opět moc pěkný dáreček pod stromeček, ráno ho asi pošlu ukázat Magimu na ČOVku
Ukázala, já podívala. Já zvědavá

http://www.tumlikovo.cz/