Dobrý den,
měl bych prosbu ohledně výroby přesně naformátovaných a ofrézovaných dílů z 22mm mdf pro výrobu reprosoustav. Mám to nakreslené ve 3D a mohu to poslat mailem. Dokázal by mi s tím někdo pomoct?
Vyrobil by mi někdo díly z MDF?
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Predem se omlouvam za otazku misto odpovedi, ale : Nechtelo by to vyrobit z neceho lepsiho nez MDF ? Treba bukoveho dreva ? Kdyz uz tomu bude nekdo venovat cas na presnou vyrobou. Pracnost vyroby by se tusim moc zenmnenila ale vysledek by treba mohl mit lepsi zvuk 

Ahoj,
MDF pro výrobu repro je momentálně nejvhodnější materiál.
Je hutný,těžký,dobře obrobitelný.
Po konstrukční stránce je nejdůležitější žádné vzduchové mezery ve spojích jako celku i v přepážkách.
Když tak napiš soukr.zprávu,pár beden pro muzikanty jsem už vyrobil.
TO: CZ_Pascal-bedny z masivu asi nebudou moc vhodné.
Dřevo rezonuje a zvuk ti bude zkreslovat.
Dělal sem pro zákazníka kombo z laťovky aby byl zvuk více autentický
(má to na koncerty v sále s dobrou akustikou)
Z výsledkem společné práce je spokojen,ba i překvapen jak se mu to povedlo spočítat a nám vyrobit.
Hanések
MDF pro výrobu repro je momentálně nejvhodnější materiál.
Je hutný,těžký,dobře obrobitelný.
Po konstrukční stránce je nejdůležitější žádné vzduchové mezery ve spojích jako celku i v přepážkách.
Když tak napiš soukr.zprávu,pár beden pro muzikanty jsem už vyrobil.
TO: CZ_Pascal-bedny z masivu asi nebudou moc vhodné.
Dřevo rezonuje a zvuk ti bude zkreslovat.
Dělal sem pro zákazníka kombo z laťovky aby byl zvuk více autentický
(má to na koncerty v sále s dobrou akustikou)
Z výsledkem společné práce je spokojen,ba i překvapen jak se mu to povedlo spočítat a nám vyrobit.
Hanések
Jak psal kolega, MDF je asi nejvhodnější. když nic jiného, s masivem se mnohem složitěji pracuje a z deskového matriálu se to lépe vyrábí.
Hanések: A není problém ani 3D frézování? Úplně nejvíc mi jde o samotné čelo reprosoustavy, kde potřebuju na bocích zaobléní, které si ruční frézkou neudělám a také takový waveguide pro jeden reproduktor (takový jakoby trychtýř). Zbytek bych si i nějak dokázal udělat, ačkoliv nejraději bych byl, pokud mi to někdo dokázal zajistit komplet, klidně i slepené.
Hanések: A není problém ani 3D frézování? Úplně nejvíc mi jde o samotné čelo reprosoustavy, kde potřebuju na bocích zaobléní, které si ruční frézkou neudělám a také takový waveguide pro jeden reproduktor (takový jakoby trychtýř). Zbytek bych si i nějak dokázal udělat, ačkoliv nejraději bych byl, pokud mi to někdo dokázal zajistit komplet, klidně i slepené.
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás sa tým priamo živíme, pošli obrázky.
MDF je určite lepšie ako masív.
MDF je určite lepšie ako masív.
Počas práce s CNC možno fajčiť...
-
- Kontaktovat uživatele:
Prepravky funguju po celom svete
Mail posle sef, ktory dohaduje obchodne veci. Ja som len technik.

Mail posle sef, ktory dohaduje obchodne veci. Ja som len technik.
Počas práce s CNC možno fajčiť...