Výkres + program v HEIDENHAINe - pomoc
Zdravím vás a prosím o pomoc. Potreboval by som pomôcť so seminárkou pre moju polovičku. Má vytvoriť nejaký jednoduchý program v HEIDENHAINe na jednoduchú súčiastku (ideálne na sústruh - nieje to podmienka). Hoci sám som strojár, nemám skúsenosti s CNC programovaním. Bol by niekto z vás ochotný posunúť mi hotový program s výkresom jednoduchej súčiastky a vymenovaním všetkých potrebných nástrojov ? Viac plus kontakt cez súkromné správy. Ďakujem
branoke píše:Zdravím vás a prosím o pomoc. Potreboval by som pomôcť so seminárkou pre moju polovičku. Má vytvoriť nejaký jednoduchý program v HEIDENHAINe na jednoduchú súčiastku (ideálne na sústruh - nieje to podmienka). Hoci sám som strojár, nemám skúsenosti s CNC programovaním. Bol by niekto z vás ochotný posunúť mi hotový program s výkresom jednoduchej súčiastky a vymenovaním všetkých potrebných nástrojov ? Viac plus kontakt cez súkromné správy. Ďakujem
Nazdar posielam ti programik mozno sa ti hodi trochu si ho uprav nastroje su v nemcine jednochucha suciastka kontura nejake vrtanie atd:O)Najlepsie v cimco edit.
- Přílohy
-
- 081981-02UND03-1TE.h
- Program
- (3.81 KiB) Staženo 641 x