Výkres + program v HEIDENHAINe - pomoc

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
Odpovědět
branoke

5. 11. 2010, 7:36

Zdravím vás a prosím o pomoc. Potreboval by som pomôcť so seminárkou pre moju polovičku. Má vytvoriť nejaký jednoduchý program v HEIDENHAINe na jednoduchú súčiastku (ideálne na sústruh - nieje to podmienka). Hoci sám som strojár, nemám skúsenosti s CNC programovaním. Bol by niekto z vás ochotný posunúť mi hotový program s výkresom jednoduchej súčiastky a vymenovaním všetkých potrebných nástrojov ? Viac plus kontakt cez súkromné správy. Ďakujem
Tommxxx

30. 12. 2010, 6:52

Zdravím a co by to mělo být za součást, máš něco vymyšlenýho? Na soustruhu dělám sice krátce, a něco jsem se už naučil. Pokud ste si již nějak neporadili a máte zájem, ozvěte se, rád pomůžu.
Harry01

30. 1. 2011, 1:42

branoke píše:Zdravím vás a prosím o pomoc. Potreboval by som pomôcť so seminárkou pre moju polovičku. Má vytvoriť nejaký jednoduchý program v HEIDENHAINe na jednoduchú súčiastku (ideálne na sústruh - nieje to podmienka). Hoci sám som strojár, nemám skúsenosti s CNC programovaním. Bol by niekto z vás ochotný posunúť mi hotový program s výkresom jednoduchej súčiastky a vymenovaním všetkých potrebných nástrojov ? Viac plus kontakt cez súkromné správy. Ďakujem

Nazdar posielam ti programik mozno sa ti hodi trochu si ho uprav nastroje su v nemcine jednochucha suciastka kontura nejake vrtanie atd:O)Najlepsie v cimco edit.
Přílohy
081981-02UND03-1TE.h
Program
(3.81 KiB) Staženo 641 x
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“