Nazdar.
Protože nechci kazit cizí a nádherné vlákno http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t=2683" onclick="window.open(this.href);return false; , píšu sem.
Z tohodle jsem na větvi. Frézku chci, vybírám, přemýšlím, a co čtvrt roku se aktualizuje tohle vlákno, kde je napsané, že za míň peněz než všelijakého číňana nebo vyběhané nekompletní naleštěné bůhvíco od překupníka můžu mít plnohodnotný stroj i s příslušenstvím.
Do háje, já snad půjdu vybourat furta!
Radek
Naštvaně slintám...
No, i manželka mi říká, ať si tu hračku koupím.kovohemil píše:Ty rawen , v čem je problém, futra to je přeci maličkost , mě to taky čeká ,budu stěhovat BN 102 z dílny do jiné dílny

Pak je tu ještě můj psychologický blok - totiž že by jí bylo pro mě škoda, furt by stála...
Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Neváhej už ani vteřinu. Jasně, že to není škoda. Škoda je nic nedělatrawen píše:No, i manželka mi říká, ať si tu hračku koupím.kovohemil píše:Ty rawen , v čem je problém, futra to je přeci maličkost , mě to taky čeká ,budu stěhovat BN 102 z dílny do jiné dílny![]()
Pak je tu ještě můj psychologický blok - totiž že by jí bylo pro mě škoda, furt by stála...
Radek

Aleš Procháska