bylo mi doporučeno, abych se jako živnostník zaregistroval na příslušném OŽP.
mám živnost na výrobu her, hraček a dětských kočárků (

máte s tou registrací prosím někdo zkušenost?
předem díky.
pavel
To jako obráběč musíš, nebo pouze můžeš? Jaké to obnáší povinnosti, případně výhody, a hlavně co riskuju když se o to nestarám? Tyhle byrokratický věci jdou úplně mimo mně, zajímá mě jen ŽÚ, FÚ, VZP a ČSSZ. Ale do průseru se dostat nechci.pavelk píše:bylo mi doporučeno, abych se jako živnostník zaregistroval na příslušném OŽP
s pilou jsem koupil řeznou kapalinu, která byla hodně aromatická. musel jsem ji vylejt. to máme cca 12 litrů. pak jsem pilu přesunul do nechlazený boudy. s nově namíchanou emulzí. jelikož jsem nebyl doma, přítelkyně dostala za úkol koupit nemrznoucí kapalinu (recept ala tumlík) a nalít ji do nádrže. zapomněl jsem nádrž vyndat a tohle se zdálo jako nejjednodušší řešení. protože přítelkyně ale nemluví česky, koupila omylem vodu do odstřikovačů. aromatizovanou. do -30Krutor píše:To jako obráběč musíš, nebo pouze můžeš? Jaké to obnáší povinnosti, případně výhody, a hlavně co riskuju když se o to nestarám? Tyhle byrokratický věci jdou úplně mimo mně, zajímá mě jen ŽÚ, FÚ, VZP a ČSSZ. Ale do průseru se dostat nechci.pavelk píše:bylo mi doporučeno, abych se jako živnostník zaregistroval na příslušném OŽP