Inteo

a dalsi nekonvencni metody obrabeni a deleni
Odpovědět
apollo

1. 2. 2011, 4:32

Ma niekto tu skusenosti s laserovimi gravirkami , rezackami zo www.inteo.cz ?
Podla ceny to budu pravdepodobne , teda skor urcite , cinske stroje .
Ak by sa niekto mohol podelit o skusenosti , aka je skutocna zivotnost tychto lacnych laserovych trubic ? Hladam laser vecsich rozmerov . Na slovensku som nasiel len www.uhal.sk ale to jke uz zase financne niekde inde , otazka znie ci aj kvalitativne? Zaujimave stroje ma aj www.kernlasers.com ale tie su predpokladam cenovo niekde okolo 50tis eur +:) Kedze su ceny len na opytanie a bezne sa nikde neuvadzaju.
Ak niekto viete prispejte svojimi skusenostami . Toto odvetvie uz zacina byt celkom zaujimave . Vopred dakujem za kazde info.
kalin.oleg
Kontaktovat uživatele:

1. 2. 2011, 8:44

Inteo je celkom urcite bezna cina.
Mam nejake skusenosti zo servisu tychto strojov. V podstate je to trochu o stasti a trochu o tom, ako sa so strojom naraba.
Ak natrafis na stroj, kde je proste odflaknuta trubica, nepomoze nic, iba vymena. Da sa to zohnat za relativne slusne peniaze.
Aky rozmer stroja planujes?

EDIT / Epilog (lasery) je naozaj kvalitou niekde inde, bohuzial aj cenou. Tam je to zas o rozhodnuti, ci to na seba zarobi, alebo nie. V reklamkach nemaju problem uzivit stroj za 30 k ojro. Ine firmy zase dokazu prevadzkovat aj dva, tri stroje, ci jeden giganticky, pretoze maju odbyt na svoje vyrobky, takze ta "drahota" je relativna. Nic nie je lepsie, ako nazorna ukazka...
Počas práce s CNC možno fajčiť...
apollo

2. 2. 2011, 11:30

V prvom rade sa zatial iba oboznamujem s touto technologiu v teoretickej rovine, je velmi zaujimava . Co sa tyka rozmerov zaujimaju ma skor 90x60 cm + pracovna plocha .
Planujem bud navstivit priamo predajcov alebo nejake veltrzne akcie za ucelom prezentacie na zivo.
Zatial som pozrel stranky roznych china strojov ako aj nejake stranky nemeckych a americkych vyrobcov. Rozdieli su velke ako v cene tak aj kvalite a aj v podpore .
torrus

21. 2. 2011, 7:57

neviem ja sa tiez obzeram po nejakej masinke na rezanie a gravirovanie hlavne papiera a plastov ale zial je toho vela a vela firiem sa neunuva ani komunikovat
nehovoriac o firmach ktore ta naviguju k predajcovi ktory ten isty stroj predava z marzou 300 percent :(
Obal

22. 2. 2011, 5:14

A čo tak si postavit CNC stroj a osadit ho Laserom. Pozri obrázok v linku. Toto láka teda mňa.
http://www.cnczone.com/forums/attachmen ... 1202648574" onclick="window.open(this.href);return false;
ledvinap

22. 2. 2011, 6:05

Minimalne nejlevnejsi laserove gravirky od inteo.cz vypadaji uplne stejne jako cina nabizena na ebay. Cenu bych jeste chapal pokud by se postarali o doladeni masiny, ale podle ceny trubic to spis je privezeme, hodime 200% marzi a budem doufat. Ale asi jsem moc naivni ;-)
Odpovědět

Zpět na „plazma plyn voda laser EDM“