no tak to sme dvajapaja truhlik píše:diky zkusim.. jako ja to mam nadoma jen na psani programku doma nenma masinu ale vpraci delam na DMU60 t A DMU60 MONOBLOCK

no tak to sme dvajapaja truhlik píše:diky zkusim.. jako ja to mam nadoma jen na psani programku doma nenma masinu ale vpraci delam na DMU60 t A DMU60 MONOBLOCK
paja truhlik píše:vyda tak to zatebou se buud obracet . aj se z masum teprve seznamuju..
S toho si nic nerobpaja truhlik píše:noo zkušal jsem že ale nefiči mi to zobrazeni v symulaci.. jinych os jak x,y,z takze nevim.. noo.. a stemi klopenymi osami valcim ztuha noo
O.K. ....este sa spytam , aku verziu softweru mas na stroji ? 340 494 - 03 , 04, alebo 05 . Lebo aj v tom je trochu rozdiel . A este , pouzivas pri vyklapani M50 , M51 a M52 ? alebo nie ? To su funkcie na obmedzenie pojazdov , pri naklopeni , alebo mas OPCIU "kolizna kontrola stroja" (DCM).paja truhlik píše:fajn.. jak neco napisu doma nebo pritahnu z prace co tam pisu poslu ti.. a pokud mi podle neceho zrobis pgm budu jen rad.. aspon budu mit sablonu podle ktere vychytavat mouchy a ze jich mam jeste hafo;)
Ahoj na dmu-60t je 04 m50nepouzivam to je zpevneni hlavy ne??? na dmu60-monoblock je 05 tam m50 pouzivam...jcerki píše:O.K. ....este sa spytam , aku verziu softweru mas na stroji ? 340 494 - 03 , 04, alebo 05 . Lebo aj v tom je trochu rozdiel . A este , pouzivas pri vyklapani M50 , M51 a M52 ? alebo nie ? To su funkcie na obmedzenie pojazdov , pri naklopeni , alebo mas OPCIU "kolizna kontrola stroja" (DCM).paja truhlik píše:fajn.. jak neco napisu doma nebo pritahnu z prace co tam pisu poslu ti.. a pokud mi podle neceho zrobis pgm budu jen rad.. aspon budu mit sablonu podle ktere vychytavat mouchy a ze jich mam jeste hafo;)
Spevnenie hlavy je M22 , ale moze byt aj ine (zavisi na nastaveni parametrov od vyrobcu ) .paja truhlik píše:Ahoj na dmu-60t je 04 m50nepouzivam to je zpevneni hlavy ne??? na dmu60-monoblock je 05 tam m50 pouzivam...jcerki píše:O.K. ....este sa spytam , aku verziu softweru mas na stroji ? 340 494 - 03 , 04, alebo 05 . Lebo aj v tom je trochu rozdiel . A este , pouzivas pri vyklapani M50 , M51 a M52 ? alebo nie ? To su funkcie na obmedzenie pojazdov , pri naklopeni , alebo mas OPCIU "kolizna kontrola stroja" (DCM).paja truhlik píše:fajn.. jak neco napisu doma nebo pritahnu z prace co tam pisu poslu ti.. a pokud mi podle neceho zrobis pgm budu jen rad.. aspon budu mit sablonu podle ktere vychytavat mouchy a ze jich mam jeste hafo;)
a XP Mode si neskusal?0911Lezo píše:Zdravím, skúšal niekto spustiť HEIDENHAIN na WINDOWS 7. Ja mám win 7 64 bit Ultimate a Heidenhain mi nechce vytvoriť nový súbor. Tým pádom nemožem začať písať CNC program. Skúšal so aj viacero verzií, ale ani jedna nefungovala. Má niekto nejaký nápad ako to zfunkčniť?