Tak proč si ten požadavek nedáte VEKLÝMI PÍSMENY do podpisu? Třeba by to trochu pomohlo (Jen nápad)DJLOZISKA píše: ... Právě proto jsem vysvetloval ze je treba napsat co nejvíce informací abych Vám mohl poradit...
Prodej Ložisek
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,capumpor píše:7213 by nebyly? S označením T si nejsem jistý, je to uvedené v pasportu stroje. Je uvedeno S 7213 T párované.
Zatím se pouze informuji, vřeteno ještě nemám rozebrané.
omlouvám se nechal jsem si to že na to kouknu později a pozapoměl jsem. Dám vám cenu během zítřka.
Co se týče toho značení T - je to značení způsobu párování měly by být za sebou. Tzn ani zády k sobě ani čelem ale stejně.
Máte tam takovéhle uložení? Problém je v tom že to během let různě značili a přecházeli na jiné značení apod.
Velkoobchod a maloobchod valivými ložisky www.djloziska.cz ZKL,FAG,SKF,ZVL,DKF,INA,KOYO,NTN,NACHI,CX,URB,GPZ,USSR APOD.
-
- Kontaktovat uživatele:
No myslím že už na to všichni přišliMiller píše:Tak proč si ten požadavek nedáte VEKLÝMI PÍSMENY do podpisu? Třeba by to trochu pomohlo (Jen nápad)DJLOZISKA píše: ... Právě proto jsem vysvetloval ze je treba napsat co nejvíce informací abych Vám mohl poradit...

Velkoobchod a maloobchod valivými ložisky www.djloziska.cz ZKL,FAG,SKF,ZVL,DKF,INA,KOYO,NTN,NACHI,CX,URB,GPZ,USSR APOD.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ty 7213 počítejte okolo 950 kč za kus ZKL nebo je možnost DKF, URB všechny s texitovou klecí.
kdybyste na to chtěl kouknout ještě jinde tak značení je 7213 CATB, párované se značí OM, OL, TM ( podle axiálního předpětí ) na vřetena jsou uřené s přesností P4 nebo P5, Podle toho párování bychom to ještě upřesnili jak mi dáte vědět.
kdybyste na to chtěl kouknout ještě jinde tak značení je 7213 CATB, párované se značí OM, OL, TM ( podle axiálního předpětí ) na vřetena jsou uřené s přesností P4 nebo P5, Podle toho párování bychom to ještě upřesnili jak mi dáte vědět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,Jan Danda píše:Dobrý den, chtěl bych poptat vřetenová ložiska 7206ATB P4 PUPS 2ks
6007 P4 PUPS 2ks
Tyto údaje jsou na stávajícich ložiskách. Oba druhy ložisek mají "pertinaxovou"klec.
Díky Honza
PUPS je pouze interní značení ZKL které jste tam měl předtím.
Klec je texitová.
7206 ATB P4 ZKL máme skladem dost kusů, cena okolo 1tis s DPH
a 6007 nevím zda bude skladem v P4 spíše na objednávku, pokud nepotřebujete P4 tak okolo 50kč.
Omlouvám se za pozdní odpověd, byl jsem mimo ČR.
S pozdravem, David
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,flexo píše:Davam dopyt na lozisko SKF 608-2RSL, aka je cena?
skladem nemáme leda na objednávku do týdne. Cena okolo 100-120 Kč s DPH
S pozdravem,
David
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,packa píše:dobrý den chtěl bych poptat cenu a dostupnost jehlového ložiska HK 1612
Děkuji
můžeme vám nabídnout INA HK1612 za 70kč bez DPH
David